طرز تهیه رول نان و هات داگ در آشپزی

آشپزی

رول نان و سوسیس
خمیر نان مقدار لازم .  هات داگ یا سوسیس مقدار لازم .  کره ذوب شده و پودر سیر مقداری
طرز تهیه: خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید و برش هایی به شکل مثلث بزنید (خمیر را به شکل مستطیل 20 در 10 سانتیمتر برش بزنید سپس مستطیل را به شکل اریب برش بزنید تا به شکل 2 مثلث شود، هر مثلث را مجدد برش بزنید تا در کل 4 مثلث شود).
در قسمت پهن خمیر مثلثی تکه ای هات داگ یا سوسیس بگذارید و به سمت بخش باریک خمیر رول کنید.
به هر تعداد که تمایل دارید از این رول ها آماده کنید، مقداری کره را ذوب کنید و با مقداری پودر سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید و روی نان ها بزنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و رول ها را با فاصله روی سینی بچینید، قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10- 15 دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی شوند سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر