طرز تهیه سس آلفردو | سس خامه ای پنه و پاستا در آشپ...

آشپزی

سس آلفردو
کره 1/4 فنجان .  خامه پر چرب 1 فنجان .  سیر رنده شده 1 حبه
پنیر پارمزان رنده شده 1 و 1/2 فنجان .  جعفری خرد شده 1/4 فنجان
سس آلفردو در غذاهای ایتالیایی بسیار مورد مصرف قرار می گیرد و با پاستا و پنه بسیار لذیذ و خوشمزه می شود. 
طرز تهیه: کره را در یک شیر جوش کوچک ذوب کنید. خامه را اضافه کنید و 5 دقیقه آن را هم بزنید. سیر رنده شده و پنیر پارمزان را اضافه کنید و به هم زدن روی حرارت بسیار ملایم ادامه دهید. در نهایت جعفری خرد شده را اضافه کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر