طرز تهیه سس پستو در آشپزی

آشپزی

سس پستو
سیر 4 حبه .  برگ ریحان خرد شده 2 لیوان .  پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
گردو یا بادام زمینی 1/2 لیوان .  روغن زیتون 1/2 لیوان .  نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه: گردوها را بزنید یا آسیاب کنید تا خوب له شوند.
ریحان خرد شده، گردو، سیر و پنیر پارمزان را داخل میکسر بریزید، روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و بزنید، پس از اینکه سس یکدست شد نمک و فلفل را اضافه کنید.
سس پستو در انواع غذاها بخصوص غذاهای ایتالیایی مانند پاستا و پیتزا کاربرد دارد.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر