طرز تهیه مسقطی زعفرانی در آشپزی
آشپزی
طرز تهیه: نشاسته را با آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود، سپس از صافی رد کنید تا یکدست شود، قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون آن بریزید. شکر و زعفران را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود.
پس از اینکه نشاسته خودش را گرفت گلاب و کره را اضافه و مخلوط کنید. سپس از روی حرارت بردارید و داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید. روی آن پودر پسته بپاشید، قالب را درون یخچال قرار دهید تا مسقطی خودش را بگیرد. سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها: حرارت باید ملایم باشد تا مسقطی خشک و سفت نشود، میتوانید بجای خلال پسته از خلال بادام، پودر نارگیل و … هم استفاده کنید.
پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا
وارد حساب کاربری
خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید
ثبت نام
کنید.
تصاویر