طرز تهیه پای کدو حلوایی در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید. آرد، جو، استویا یا شکر رژیمی و وانیل را باهم مخلوط کنید. سپس آب سیب و نمک را داخل آن بریزید و آنقدر بهم بزنید تا یک بافت غلیظ ایجاد شود.
سپس این مواد را درون قالب کیک و یا قالب پای بریزید و به مدت 15 دقیقه آن را در داخل فر قرار دهید.
در حالیکه قالب کیک در فر است، تخم مرغها را خوب بزنید و شیر و کدو حلوای پخته و دارچین را به آنها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
هنگامیکه قالب را از فر بیرون آوردید،  مخلوط کدو حلوایی را روی آن بریزید و دوباره درون فر قرار دهید. این بار دمای فر را به 230 درجه ی سانتی گراد افزایش دهید.
پای کدو را به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. سپس آن را به مدت 4 یا 5 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر