طرز تهیه پنیر ماسکارپونه در آشپزی

آشپزی

 پنیر ماسکارپونه
خامه پاستوریزه 1 لیوان .  سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه: داخل قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و کاسه ای را روی حرارت بخار آب قرار دهید و خامه را داخل ظرف بریزید (روش بن ماری)، دقت کنید حرارت زیر قابلمه کم باشد و آب خیلی ریز بجوشد.
بعد از 15 دقیقه استراحت روی بخار آب، خامه را هم بزنید تا رقیق و یکدست شود، سرکه را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید تا خامه خودش را بگیرد و غلظت آن مانند فرنی شود (دقت کنید پیش از اضافه کردن سرکه خامه رقیق و شل شده باشد).
داخل کاسه ای پارچه توری قرار دهید و خامه غلیظ شده را داخل توری بریزید، روی کاسه را بپوشانید و 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهید، پس از این مدت زمان پنیر ماسکارپونه آماده مصرف است.
نکته ها: برای تهیه پنیر ماسکارپونه نیازی به خامه فرم گرفته نیست اما پیشنهاد میشود از خامه محلی یا پر چرب استفاده کنید تا پنیر سفت تر و خوشمزه تری داشته باشید.
از این پنیر میتوانید به جای خامه فرم گرفته برای تزیین کیک و دسر استفاده کنید، در اینصورت باید پنیر ماسکارپونه را با مقداری پودر قند شیرین کنید، این پنیر بدلیل بافت خوبی که دارد به راحتی از ماسوره خارج شده و فرم بهتر و زیباتر از خامه به تزیینات میدهد.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر