طرز تهیه پودینگ لیالی لبنانی مخصوص ماه رمضان در آش...

آشپزی

طرز تهیه: شیر را در یک شیرجوش بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید. حرارت را کمی کم کنید و آرد سمولینا را کم کم و پیوسته اضافه کنید و هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا مایه غلیظ شود. اجازه دهید که 1 تا 2 دقیقه بجوشد.
شیرجوش را از روی حرارت بردارید و تخم مرغ و گلاب را درون مایه شیرجوش بریزید. پودینگ را در ظرفهای جداگانه و یا ظرف دسر بریزید تا خنک شوند. روی ظرفها را با سلفون بپوشانید و حداقل 5 ساعت یا یک شب درون یخچال قرار دهید.
هنگام سرو خامه را با شکر سفید یا خاک قند خوب بزنید تا پف کند، سپس از آن روی دسر ها بریزید. روی آن را با مغزهای دلخواه خودتان پر و با شیره طلائی سرو کنید.
نکته: اگر پودینگ را در ظرف بزرگی ریخته اید می توانید آن را برش بزنید و به صورت مکعبی سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر