طرز تهیه چیز کیک کیوی در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: بیسکوئیت ها را بکوبید تا خوب پودر شوند سپس با کره مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم شوند.
مخلوط کره و بیسکویت را ته قالب بریزید و خوب پهن کنید (باید خوب فشار دهید تا مواد کف قالب پرس شوند)، قالب را 10 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
در این مدت می‌توانید مایه چیز کیک را آماده کنید: ماست، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید سپس خامه را اضافه نمائید، تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید (زیاد هم نزنید و فقط تا حدی که مواد مخلوط شوند کافی می‌باشد).
مخلوط آماده شده را روی بیسکوئیت ها بریزید و مجدد برای 30-40 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید (پس از پخت چیز کیک نباید خشک شود و میان چیز کیک باید کمی شل باشد)، پس از پخت حدود 1-2 ساعت اجازه دهید چیز کیک داخل فر بماند سپس با قالب به مدت 4-5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
پودر ژله کیوی را با نصف لیوان آب جوش حل کنید و پس از شفاف شدن به آن نصف لیوان آب سرد اضافه کنید (مقدار مایعی که برای آماده کردن ژله استفاده میشود نصف مواقع دیگر است چون کیوی موجب شل شدن ژله میشود)، ژله آماده را با مقداری مارمالاد کیوی مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید.
پس از مدت زمان لازم برای سرد شدن مواد و بسته شدن ژله ان را از یخچال خارج کنید و با خامه تزئین نمائید سپس برش بزنید و سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر