طرز تهیه کرم باواریا در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: در یک ظرف کوچک، ژلاتین و آب سرد را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود. ظرف را کنار بگذارید. در کاسه دیگری زرده تخم مرغها را با شکر و نمک بزنید تا یکدست شوند.
در یک شیرجوش، شیر را بجوشانید. سپس آن را پیوسته به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید. محتویات را به شیر جوش بازگردانید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شود  و پشت قاشق را بگیرد. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و در ظرفی بریزید. سریعا ژلاتین و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط آب شود. سپس اجازه دهید تا در خنک شود.
وقتی دسر تقریبا به دمای محیط رسید،  خامه را آنقدر هم بزنید تا پف کند و سپس درون کاسه سرازیر و زیر و رو کنید. دسر را در قالب یا قالبهای مورد نظرتان بریزید و حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر