طرز تهیه کیش لورن در آشپزی

آشپزی

کیش لورن
طرز تهیه: فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
روغن را در یک تابه متوسط داغ کنید. ژامبون یا سوسیس ها را قطعه قطعه و چهارگوش ببرید. آنها را در روغن سرخ کنید و تفت دهید. سپس آنها را کنار بگذارید. خمیر پای را در کف قالب مورد نظرتان پهن کنید. ژامبون یا سوسیس ها را همراه با پنیر و پیاز خرد شده داخل خمیر پای بریزید. 
در یک کاسه متوسط تخم مرغ، خامه، نمک، شکر و فلفل را باهم خوب هم بزنید. مخلوط را روی مواد پای بریزید.
ظرف پای را 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید. سپس حرارت را به 150 درجه درجه سانتی گراد کاهش دهید و پای را 30 دقیقه دیگر در حرارت فر بپزید. پس از خارج کردن قالب از فر آن را 10 دقیقه قرار دهید تا خنک شود. سپس پای خوشمزه را با پودر آویشن سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر