طرز تهیه کیک کدو حلوایی در آشپزی

آشپزی

  
داخل کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و بهمراه شکر 5 دقیقه با همزن برقی بزنید سپس روغن و ماست را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود، پوره کدو را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید (برای تهیه پوره کدو را با 3 لیوان اب بپزید، وقتی آب کدو تمام شد ان را له کنید).
آرد، دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کنید و چند بار الک نمائید و به مایه کیک اضافه کنید (مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید)، در اخر نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
قالب کیک را چرب کنید و مقدار کمی ارد کف قالب بپاشید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی ان را صاف کنید (به اندازه 2/3 قالب را پر کنید چون کیک پف خواهد کرد).
قالب کیک را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده بودید و گرم شده است به مدت 40- 50 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید (در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید).
پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید، کیک کدو حلوایی را میتوانید ساده برش بزنید و سرو کنید یا با شکلات و … تزئین کنید، سرو این کیک بهمراه شیر داغ یا قهوه بهترین گزینه است.
نکته ها: این کیک بسیار خوش طعم است و مزه کدو حلوایی را احساس نخواهید کرد، میتوانید بجای گردو از خشکبار دیگری نیز داخل کیک استفاده کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر