طرز تهیه کتلت گوشت و مرغ شکم پر در آشپزی

آشپزی

کتلت گوشت و مرغ شکم پر
 گوشت قرمز چرخ کرده 200 گرم .  گوشت مرغ چرخ کرده 300 گرم .  قارچ 200 گرم .  پیاز 2 عدد
برنج پخته 1 لیوان .  کدو سبز رنده شده 1/2 لیوان .  تخم مرغ 2 عدد .  پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری .  سس مایونز 1 قاشق غذاخوری .  نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه: گوشت مرغ، گوشت قرمز، 2 عدد تخم مرغ، 1 عدد پیاز رنده شده آب گرفته، پودر سیر، کدو سبز رنده شده آب گرفته، سس مایونز، آرد، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود (پیاز و کدو سبز را ریز رنده کنید).
داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، قارچ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند و آب قارچ کشیده شود، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و برنج پخته را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید.
مقداری از مایه کتلت بردارید و کف دست تان پهن کنید، مقداری از مایه قارچ داخل آن بریزید و کتلت را از اطراف جمع کنید و با دست خوب شکل دهید (برای جلوگیری از چسبیدن کتلت در زمان کار میتوانید دست تان را کمی خیس کنید).
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، کتلت ها را به نوبت در مقداری آرد بزنید و داخل ماهیتابه بگذارید تا سرخ شوند (استفاده از آرد برای انسجام کتلت، جلوگیری از چسبیدن کتلت و خوشرنگ تر شدن آن پس از پخت است).
پس از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر کتلت نیز برشته و سرخ شود سپس کتلت ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، کتلت ها را میتوانید همراه با نان، سالاد و … سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر