مارمالاد کدو حلوایی در آشپزی
مارمالاد کدو حلوایی
کدو حلوایی رنده شده 1 لیوان . پودر قند 1/2 لیوان . کره 3 قاشق غذاخوری
پودر هل 1/8 قاشق چایخوری . آب 1/3 لیوان . آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه: کدو حلوایی را پوست بکنید و رنده کنید، داخل ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کدو حلوایی رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب کدو کشیده شده و نرم شود.
پس از نرم شدن کدو حلوایی پودر قند و آب را اضافه کنید، تفت دهید تا آب کدو بخار شود (در این مرحله کدو شفاف میشود).
پس از شفاف شدن کدو پودر هل، 1 قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه کنید ( در صورت تمایل میتوانید مقداری بادام زمینی یا گردوی بو داده داخل این مارمالاد استفاده کنید)، سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.
نکته ها: برای خوشرنگ تر شدن این مارمالاد میتوانید از مقداری زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنید.