مارمالاد کیوی در آشپزی

آشپزی

مارمالاد کیوی
کیوی 1 کیلو .  شکر 1 کیلو .  پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری .  آب 2 لیوان
طرز تهیه: کیوی ها را را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید، آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید، به مدت 10 دقیقه اجازه دهید کیوی ها داخل آب بجوشند.
پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و 20 دقیقه بگذارید مربا بجوشد، در این مدت زمان مربا را هم بزنید تا شکر خوب حل شود، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.
مارمالاد را پس از 20 دقیقه که با شکر جوشید با میکسر یا  پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود، پس از یکدست شدن 15 دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.
پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی ان بپاشید و روی حرارت بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید، روی قابلمه را بپوشانید و 2 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
نکته ها: برای خوشرنگ تر شدن مارمالاد میتوانید پس از پخت چند قطره رنگ خوراکی سبز به ان اضافه کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر