مربای به در آشپزی

آشپزی

مربای به
به 1 کیلوگرم .  شکر 1 کیلوگرم .  آبلیمو 4 قاشق غذاخوری .  هل 5 عدد
طرز تهیه: به ها را بشوئید، پوست بکنید و خرد کنید.
درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند (دقت کنید به ها له نشوند).
پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و دانه های هل را اضافه کنید (دانه های هل را از پوست ان خارج کنید و استفاده نمائید)، با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربا بپزد و رنگ ان قرمز شود.
پس از اماده شدن مربا ابلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود، مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
نکته: برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر