نان هات داگ مدل مار در آشپزی

آشپزی

نان هات داگ مدل مار
آرد 3 لیوان .  پودر خمیر مایه 3 قاشق غذاخوری .  شکر 1/2 قاشق چایخوری .  نمک 1 قاشق چایخوری
آب ولرم 1 لیوان .  روغن مایع 2 قاشق غذاخوری .  هات داگ 10 عدد .  زرده تخم مرغ و پنیر پیتزا برای تزیین
طرز تهیه: آرد را داخل کاسه ای بریزید و وسط آرد را گود کنید، پودر خمیر مایه را با شکر و چند قاشق آب مخلوط کنید و داخل گودی بریزید و مخلوط کنید سپس یک لیوان آب ولرم، نمک و روغن مایع را نیز اضافه کنید.
مواد را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید، داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی کاسه را بپوشانید و ان را در محل گرمی به مدت 30 دقیقه قرار دهید (نزدیک بخاری، شوفاژ و …) تا حجم خمیر بیشتر شود.
خمیر آماده را به 10 قسمت نقسیم کنید، دست تان را مرطوب کنید و هر خمیر را به طول 30 سانتیمتر بکشید سپس هر خمیر را همانند شکل دور هات داگ بپیچید تا شکلی مانند مار پیدا کند (شکل خمیر برای سر مار باید پهن تر و برای دم مار باریک تر باشد).
روی صورت مار برشی بعنوان دهان ایجاد کنید و تکه ای فلفل دلمه ای قرمز قرار دهید، برای چشم ها نیز از سیاه دانه، فلفل سیاه و … استفاده کنید، زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید سپس با قلمو سطح بدن مار را کامل زرده بمالید، مقداری پنیر پیتزا نیز روی پشت مارها رنده کنید (بجای پنیر میتوانید از کنجد استفاده کنید).
در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و مارها را با فاصله روی سینی بچینید (سر مار باید بالا باشد)، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20- 30 دقیقه قرار دهید سپس این نان خوشمزه را با سس مورد علاقه تان سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر