نان کشمشی در آشپزی

آشپزی

نان کشمشی
شیر ولرم 1 لیوان .  آرد 4 لیوان .  کره 100 گرم .  شکر 1 لیوان .  تخم مرغ 3 عدد .  وانیل مقداری
ماست 1/2 لیوان .  نمک 1/4 قاشق چایخوری .  پودر خمیر مایه 2 قاشق چایخوری .  کشمش 1 لیوان
طرز تهیه: پودر خمیر مایه، شیر ولرم (شیر اگر داغ باشد مخمر عمل نمیکند)، تخم مرغ ها، شکر، کره آب شده، ماست، نمک، مقداری وانیل و نصف آرد را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید (ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت کنید) سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر افزایش یابد.
پس از 1 ساعت نصف دیگر آرد را نیز اضافه و مخلوط کنید سپس کشمش ها را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد، خمیر آماده را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و مجدد روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید.
خمیر را پس از 2 ساعت کمی ورز دهید و داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشش داده اید بگذارید، مدت زمان 1-2 ساعت دیگر به خمیر استراحت دهید تا باز هم حجم خمیر افزایش یابد سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30- 40 دقیقه قرار دهید تا زمانی که روی نان طلایی شود.
نان را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و بگذارید نان کشمشی خنک شود سپس ساده یا با تزیین سرو نمائید، برای تزیین با کرم مخصوص باید 1 لیوان پودر قند را با 2 قاشق چایخوری آبلیمو و مقدار کمی آب مخلوط کنید تا حالت کرمی پیدا کند سپس روی نان بدهید و با ترافل و … تزیین کنید.
نکته: خمیر باید نرم و ترد بوده و زیاده از حد خشک نباشد، لیوان های آرد را سرخالی بگیرید، در این کیک میتوانید از خرما، گردو و … نیز استفاده کنید، تخم مرغ ها و کره را 30 دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا باید به دمای اتاق برسند.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر