کمپوت گلابی در آشپزی

آشپزی

کمپوت گلابی
گلابی 1 کیلو .  شکر 1 و 1/2 لیوان .  آب 4 لیوان .  آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه: گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید، درون قابلمه 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها را درون شربت قرار دهید.
پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

نکته ها: برای سفید ماندن گلابی باید پس از پوست کندن گلابی را سریع درون کاسه اب سرد مخلوط با کمی سرکه بریزید، بهتر است بجای ابلیمو از 1 قاشق رنده پوست لیموترش استفاده کنید، در صورت تمایل میتوانید پیش از پخت گلابی ها را به 4 قسمت برش بزنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر