گریل چیکن پنه ( ایتالیا ) در آشپزی

آشپزی

گریل چیکن پنه (ایتالیا)
سینه مرغ 2 عدد .  پاستای مدادی 1 بسته .  پنیر چدار 4 ورقه .  سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری .  روغن زیتون، جعفری، ریحان مقدار لازم
طرز تهیه: پنه (پاستای مدادی) را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و ابکشی کنید، سینه های مرغ را بکوبید و روی ان نمک و فلفل بپاشید، داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و مرغ را تفت دهید تا بپزد و رنگش تغییر کند سپس با چاقو به صورت باریک برش بزنید (میتوانید مرغ را کباب کنید یا داخل فر بپزید).
 داخل قابلمه مقداری روغن بریزید، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.
پس از به جوش امدن سس حرارت را کم کنید و پنیر چدار، جعفری و ریحان خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود، پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین و سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر