معنی قلعه حسن در فرهنگ لغات ها (دهخدا،معین و ... ) + سایر منابع اطلاعاتی

لغت نامه دهخدا

قلعه حسن. [ق َ ع َ ح َ س َ] (اِخ) از نقاطی است در جنگل زیارت استرآباد که خرابه هائی در آن دیده میشود. رجوع به مازندران و استرآباد رابینو ص 171 شود.

قلعه حسن. [ق َ ع َ ح َ س َ] (اِخ) دهی است از دهستان حومه ٔ بخش مرکزی شهرستان گرگان، واقع در 3000گزی جنوب خاوری گرگان و کنار راه شوسه ٔ گرگان به نهارخوران. موقع جغرافیایی آن دامنه و هوای آن معتدل، مرطوب و مالاریایی است. سکنه ٔ آن 160 تن است. آب آن از رودخانه ٔ خاصه رود. و محصول آن برنج، غلات، توتون، سیگار و شغل اهالی زراعت و گله داری و صنایع دستی زنان بافتن پارچه های ابریشمی و نخی است. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 3).

قلعه حسن. [ق َ ع َ ح َ س َ] (اِخ) ده کوچکی است از بخش سوران شهرستان سراوان، واقع در8000گزی باختر سوران و 3000گزی جنوب راه فرعی سوران به خاش. سکنه ٔ آن 45 تن است. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 8).

قلعه حسن. [ق َ ع َ ح َ س َ] (اِخ) دهی است از دهستان جری بخش حومه ٔ شهرستان قوچان، واقع در 45هزارگزی باختر قوچان. موقع جغرافیایی آن جلگه و هوای آن معتدل است. سکنه ٔ آن 127 تن است. آب آن از چشمه و محصول آن غلات و شغل اهالی زراعت است.راه مالرو دارد. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9).

قلعه حسن. [ق َ ع َ ح َ س َ] (اِخ) ده مرکز دهستان پیچرانلو بخش باجگیران شهرستان قوچان، واقع در 30هزارگزی جنوب باختری باجگیران و 4هزارگزی جنوب مالرو عمومی باجگیران به نظرعلی. موقع جغرافیایی آن کوهستانی و سردسیری است. سکنه ٔ آن 359 تن، آب آن از چشمه محصول آن غلات، بنشن و شغل اهالی زراعت و مالداری و هیزم کنی و قالی و کرباس بافی است. راه مالرو دارد. و دارای دبستان و پاسگاه ژاندارمری و 6 باب دکاکین مختلفه است. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9).

قلعه حسن. [ق َ ع َ ح َ س َ] (اِخ) دهی است از دهستان تحت جلگه بخش فدیشه ٔ شهرستان نیشابور، واقع در 18هزارگزی شمال فدیشه. موقع جغرافیایی آن جلگه و هوای آن معتدل است. سکنه ٔ آن 112 تن است. آب آن از قنات و محصول آن غلات و شغل اهالی زراعت و کرباس بافی است.راه مالرو دارد. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 9).

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر