معنی مارمالاد در فرهنگ لغات ها (دهخدا،معین و ... ) + سایر منابع اطلاعاتی
[فر.] (اِ.) نوعی مربای بسیار غلیظ که از انواع میوه به دست می آید.
شیرۀ میوه که با شکر جوشانده و سرد شود،
لرزانک
لرزانک میوه، مربای عصاره میوه
(اسم) مربایی که از عصاره میوه ها سازند. طرز تهیه آن غالبا همان طریقه تهیه شربت و مرباست. میوه هایی را که در مارمالاد مصرف میشود هم مانند مربا حل نشده باقی می گذارند و هم له کرده را بوسیله الک صاف می کنند. اغلب مارمالادهای حل شده برای رنگظمیزی روی نانهای مربایی مصرف میشود و آن انواع مختلف دارد مانند: مارمالاد آلبالو مارمالاد گیلاس مارمالاد توت فرنگی و غیره. لرزانک میوه