معنی پاستوریزه در فرهنگ لغات ها (دهخدا،معین و ... ) + سایر منابع اطلاعاتی

فرهنگ معین

ویژگی ماده ای غذایی که همه میکروارگانیسم های بیماری زا و بخش بزرگی از میکروارگانیسم - های غیربیماری زای آن از بین برده شود. (فره)، ماده خوردنی که طبق اصول علمی پاستور میکروب ها و موجودات تخمیری آن را از بین برده باشند. [خوانش: (تُ زِ) [فر.] (ص مف.)]

فرهنگ عمید

ویژگی آنچه که بر اساس اصول علمی پاستور باکتری‌های آن را نابود کرده باشند،

فرهنگ فارسی هوشیار

گرم کردن شیر روی اصول علمی برای از بین بردن میکروبها

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر