معنی پودینگ در فرهنگ لغات ها (دهخدا،معین و ... ) + سایر منابع اطلاعاتی

فرهنگ معین

[انگ.] (اِ.) از انواع شیرینی های انگلیسی است که از آرد و روغن و تخم مرغ و کشمش تهیه می شود.

فرهنگ عمید

نوعی شیرینی که با شیر، شکر، تخم‌مرغ، و آرد درست کنند،

فرهنگ فارسی هوشیار

انگلیسی چلسنگ گونه ای سنگ که از سنگریزه ها پدید آمده سنگ پا، مرغانک (اسم) نوعی خوراک. طرز تهیه 350- گرم شیر را با مقداری کافی قند و یک قلم وانیل جوشانیده سپس 8 دانه بیسکویت در آن خیسانیده بیسکویت ها را در قالبی که چرب کرده و آرد نان پاشیده اند میگذارند. چهار دانه تخم مرغ را نیز شکسته سفیده آنرا خوب هم میزنند آنگاه زرده ها را هم مخلوط و با شیرجوشیده ممزوج کرده روی بیسکویتها ریزند و قالب را پنج دقیقه در فر گرم گذارند و پس از طبخ گرم یا سرد صرف کنند. یا پودینگ آلبالو. چهار دانه تخم مرغ شکسته زرده و سفیده را خوب زده 150 گرم قند ساییده و 500 گرم شیر جوشیده نیم گرم 5 گرم نمک و 200 گرم آرد سفید را بتدریج مخلوط کنند. قالب شیرینی پزی را با کره چرب کرده و اجزا را در آن ریزند و روی آتش قرار دهند تا زیر شیرینی سفت شود. آنگاه مقداری آلبالوی هسته گرفته را روی پودینگ ریزند و هم زنند یا مربای آلبالو یا میوه های دیگر اضافه کنند و مواظبت نمایند موقع هم زدن قسمت بسته ته شیرینی بهم نخورد. سپس آنرا در فر - یا بهتراست در ظرفی از آب جوش - قرار داده بپزند. پس از پختن و سرد کردن آنرا در ظرف خوراک برگردانده سر میزبرند.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر