خواص درمانی گیاه انجیر
انجیر
-
پختن انجیر با گوشتهای گرم وسفت مثل گوشت گاو به تسریع پخت آن کمک می کند. خوردن زیاد آن برای دندان زیان آور است برای نرم کردن سینه و روده ها و زکام های شدید و برنشیت مزمن تجویز می شود. و به سبب داشتن دانه های ریز برای تقویت معده و روده موثر است. تقویت کننده حافظه و باعث قلیایی شدن خون است. اوره و اسید اوریک خون با اسید موجود در انجیر ترکیب شده و باعث تر سح صفرا گشته و کب را از تنبلی و رکود باز می دارد.
پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا
وارد حساب کاربری
خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید
ثبت نام
کنید.