خواص درمانی گیاه انجیر

انجیر
  • پختن انجیر با گوشتهای گرم وسفت مثل گوشت گاو به تسریع پخت آن کمک می کند. خوردن زیاد آن برای دندان زیان آور است برای نرم کردن سینه و روده ها و زکام های شدید و برنشیت مزمن تجویز می شود. و به سبب داشتن دانه های ریز برای تقویت معده و روده موثر است. تقویت کننده حافظه و باعث قلیایی شدن خون است. اوره و اسید اوریک خون با اسید موجود در انجیر ترکیب شده و باعث تر سح صفرا گشته و کب را از تنبلی و رکود باز می دارد.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر