خواص درمانی گیاه به

به
  • مفرح ومقوی دل ودماغ و معده و مالیدن آب گرم کرده آن جهت رفع ورم دست وپا موثر است. مضر سرد مزاجها و زیاده روی در آن مسهل است مخصوصا” پس از غذا ودر هنگام خالی بودن معده. زیاده روی در خوردن نوع میخوش آن سبب سکسکه و نوع شیرین آن جهت حفظ جنین و بد بویی دهان و آثار مستی و کسالت را بر طرف می کند. تب بر وضد اسهال خونی است خیسانده آن در سوختگی، ترک پوست بدن و لب مفید است. در تقویت حافظه ودر شستشوی خون و دفع سموم بدن موثر است. برای تقویت کسانی که از بستر بیماری برخاسته اند سکنجبین به تجویز می شود. خوردن آن قبل از غذا اشتها را باز میکند. خوردن نارس آن موجب انقباض عروق می شود.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر