خواص درمانی گیاه ریحان

ریحان
  • از ریحان اسانسی تهیه می شود بنام اسانس بازیلیک یا روغن ریحان که معروف است و مصارف درمانی مختلفی درد. اسانس ریحان شامل موادی مانند استراگول واوس من درد. دانه ریحان دارای ماده ر وغنی است که حالتی روان درد.چون ریحان بسیار معطر است بنبراین برای معطر ساختن غذاها از آن استفاده می شود ریحان از لحاظ قدیم ایران کمی گرم و خشک است.برگ ریحان اثر زیا کننده شیر دردو مادران شیر ده حتما باید از این گیاه استفاده کنند.اگر تخم ریحان را بکوبید و با صمغ عربی مخلوط کنید داروی خوبی برای درمان اسهال است.نوشیدن یک فنجان دم کرده ریحان نفخ و گاز معده را از بین میبرد. خوردن ریحان دستگاه هاضمه راتقویت می کند.برگ ریحان را همراه غذا بخورید در هضم غذا موثر است. اگر گلدان ریحان را جلوی پنجره بگذارید حشرات و مگس را فراری می دهد و آنها ودر خانه نخواهند شد.جوشانده ریحان تب بر است.دم کرده برگ ریحان معالج سردردهای میگرن و عصبی است.

  • دم کرده آن ضد تشنج، نیرو دهنده ومقوی معده است. مصرف آن برای میگرن، سردردهای عصبی، از بین بردن نفخ، سرگیجه، دلپیچه توصیه می شود. اثر زیاد کنندگی شیر را دارد. تخم آن را تخم شربتی نامندکه ضد همه سموم استو در رفع ورم کلیه و ترشحات زنانگی توصیه می شود. نر نیش زده کژ دم مالند خوب است. تخم آن برای سر گیجه و اسهال صفراوی خوب است. خوردن آن قبل از غذا توصیه می شود. اشتها آور است ودهان را خوشبو می سازد. و سنگینی غذا را از بین می برد.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر