خواص درمانی گیاه سویا

سویا
  • سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است و چینی آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می کنندسویا گیاهی است یکساله دارای ساقه پرشاخه، برگهای آن بیضی، نوک تیز و سبز رنگ می باشددانه سویا به بزرگی یک نخود کمی مسطح و گرد است. دانه سیاه سویا بشتر در طب گیاهی مصرف درد ولی از دانه زرد رنگ آن بیشتر برای روغن گیری استفاده می کنند سویا از نظر ویتامین های گروه B بسیار غنی است و دارای مقدری ویتامین های C,D,E,K و کمی کاروتن می باشدسویا مقوی و باد شکن است شیر سویا غذای مفیدی برای کودکان است برای درست کردن شیر سویا، دانه سویا را له کرده و بمدت 24 ساعت تحت تاثیر آب قرار می دهند سپس آنرا صاف می کنند و بدین ترتیب نوشابه ای مانند شیر بدست می آید که منبع غذایی خوبی است که می توان بجای شیر گاو مصرف کرد.نان سویا برای مبتلایان به بیماری قند بسیار مناسب است سوس سویا برای تحریک اشتها بکار می رود) سوس سویا ملین، خنک کننده و ضد سم است اگر زن حامله در معرض خطر سقط جنین باشد به او سوس سویا بدهید سویا مقدر تری گلیسیدر خون را پائین می آوردسویا برای سلامت روده بزرگ و تنظیم تخلیه و دفع مواد زائد بسیار مفید استسویا از سرطان سینه جلوگیری می کند

  • بر چربی واسید اوریک خون اثرات بسیار مفیدی دارد. سویا را می توان یک غذای پر پروتئین به حساب آورد. که خوشبختانه عوارضی هم ندارد. سویا جانشین خوبی برای گوشت است. در سویای خام یک ماده سمی کشف شده کهدر اثر پختن از بین میرود.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر