آیا اسید معده ویروس کرونا را از بین می برد؟
در این مطلب، توضیحاتی درباره خطرات خوردن غذای آلوده به ویروس کرونا و همچنین توانایی اسید معده در از بین بردن ویروس کرونا خواهیم داشت! با ما همراه باشید. بنیامین چاپمن ، استاد و متخصص ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی گفت: ” ما هیچ مدرکی مبنی بر اینکه بسته بندی مواد غذایی منبع بیماری کووید ۱۹ باشد، تا کنون پیدا نکردیم. “
بنیامین چاپمن ، استاد و متخصص ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی تأکید کرد که هنوز چیزهای زیادی را درباره بیماری کووید ۱۹ و ویروس ایجاد کننده آن نمی دانیم، درک ما از شیوع این بیماری و خطرات ناشی از مواد غذایی با در دسترس بودن اطلاعات بیشتر می تواند تغییر کند. اما طبق اطلاعات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، تا آنجا که میدانیم این بیماری عمدتاً از فرد به فرد از طریق ذرات ویروس زمانی که فرد سرفه یا عطسه میکند پخش میشود.
در حالی که ویروس کرونا از نظر علمی با دست زدن به یک سطح آلوده و سپس لمس کردن بینی، دهان یا چشمها، قابل انتقال است، براساس اطلاعات سی دی سی تصور نمی شود که این روش اصلی انتقال آن باشد.
اولین نکته، اقدامات ایمنی مواد غذایی که در حال حاضر برای جلوگیری از بیماری ناشی از مواد غذایی وجود دارد، مانند شستشوی مکرر، تمیز کردن سطوح و ظروف و پخت و پز مواد غذایی در دمای مناسب – باعث کاهش انتقال هر گونه ذرات ویروس از جمله ویروس کرونا از طریق غذا میشود.
بنیامین چاپمن ، استاد و متخصص ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی همچنین گفت: ” یکی از مزایایی که ما در دنیای مواد غذایی داریم این است که ما در حال حاضر زیاد به انتقال ویروس از طریق مواد غذایی فکر می کنیم و این افکار باعث می شود دائماً سعی کنیم از انتقال پاتوژن های ناشی از مواد غذایی به طور عادی و منظم دوری کنیم. عامل دیگر زیست شناسی ویروس است. به گفته مراکز علمی، این بیماری نمی تواند برای هفته ها به طور همزمان بر روی سطوح زنده بماند.
مطالعات اولیه نشان داده است که کرونا ویروس جدید ممکن است چند ساعت تا چند روز روی برخی از سطوح بماند. همچنین، از نظر تئوری، این نوع ویروس نباید در معده زنده بماند، زیرا محیط معده اسیدی است و آن را از بین میبرد.هنوز، میزان آلودگی افراد با لمس کردن دهان و یا خوردن غذای آلوده مشخص نیست. “
بنیامین چاپمن ، استاد و متخصص ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی همچنین افزود: ” این گونه نیست که امکان انتقال این ویروس از طریق غذا به هیچ عنوان اتفاق نیفتد، ولی در حال حاضر هیچ مدرکی در این زمینه نداریم. در صورت عدم وجود بیماری همه گیر، شستشو میوه و سبزیجات تازه با آب برای از بین بردن کثیفی و سموم، دفع آفات و کاهش میزان میکروبهای حاوی مواد غذایی ایده خوبی است. نیازی به شستن مواد غذایی با صابون نیست، صابون برای شست و شوی دست به کار می رود نه غذا.
اگر نگران بسته بندی مواد غذایی هستید، میتوانید بعد از دست زدن به بسته بندی، دستان خود را بشویید؛ همچنین می توانید آن را به مدت ۳ دقیقه در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد طبخ کنید، که به طور قابل توجهی میزان ذرات ویروس را کاهش می دهد. “