طرز تهیه شیرینی باقلوا نارگیلی مدل رز شیک و لاکچری برای نوروز
دستور پخت باقلوا نارگیلی
باقلوا نارگیلی یکی از شیرینی های بسیار شیک و خوشمزه برای نوروز و دورهمی شما می باشد که از هر دو مرحله تشکیل می شود ابتدا شما شربت و بعد باقلوا را تهیه کنید و برای ماسوره زدن مواد از ماسوره رز استفاده کنید و این شیرینی شیک را به راحتی در منزل تهیه کنید. ما در آموزش های قبلی به شما طرز تهیه شیرینی دانمارکی و شیرینی قیطونی را آموزش دادیم و امروز در جدول یاب طرز تهیه باقلوا نارگیلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
پودر نارگیل چرب و مرغوب و تازه | ۱۲۵ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۳ عدد متوسط (بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم) |
شکر | ۲۵۰ گرم |
روغن مایع | ۷۵ گرم |
آرد برنج | ۱/۳ پیمانه |
آبلیمو | ۱/۲ ق چای خوری |
وانیل | ۱/۲ ق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر | ۱ پیمانه |
آب | ۳/۴ پیمانه |
چوب دارچین | ۱ تکه |
زعفران دم کرده غلیظ و گلاب | مقداری |
آبلیمو | ۱/۴ ق چای خوری |
طرز تهیه باقلوا نارگیلی
مرحله اول: تهیه شربت
شکر و آب و چوب دارچین را در قابلمه ریخته و بدون هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شربت غلیظ شود. در آخر گلاب و زعفران و آبلیمو را اضافه کرده و بعد از چند جوش خاموش کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
تمامی مواد به جز آرد برنج را داخل ظرفی ریخته و با قاشق مخلوط کنید، سپس با میکسر یا گوشتکوب برقی میکس کنید یا این که دو بار از چرخ گوشت رد کنید.
مرحله سوم: داغ زدن
سپس در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم برای ۸ تا ۱۰ دقیقه مدام هم بزنید تا مواد گرم شود و شکر حل شود ولی مواد نباید قل بخورد و بجوشد. به این مرحله اصطلاحا داغ زدن می گویند. سپس اجازده دهید یکساعتی مواد در محیط خنک شود.
مرحله چهارم: پخت باقلوا نارگیلی
آرد برنجی که از حریر رد کرده اید کم کم اضافه کنید تا مواد نسبتا سفت شوند و به غلظت برسند. شاید مقداری اضافه باشد. فر را با دمای ۲۰۰ درجه برای ۱۵ دقیقه گرم کنید. داخل سینی فر ۴ ورق کاغذ روغنی قرار دهید، این شیرینی حساس است و زیر آن زودتر میسوزد برای همین از چند لایه کاغذ استفاده کنید. مواد را داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته و شکوفه های کوچک بزنید. برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۶۰ بپزید. بعد از پخت به راحتی از کاغذ جدا کنید و برای حدود ۵ دقیقه شیرینی های داغ را داخل شهد قرار دهید. سپس روی آن ها مغز دلخواه بپاشید و سرو کنید.
فوت و فن های دستور پخت باقلوا نارگیلی
- از پودر نارگیل چرب و مرغوب که از لوازم قنادی میخرید استفاده کنید.
- علت پهن شدن شیرینی در فر : شل بودن مواد یا پر شیرین بودن ، کمی آرد برنج به مواد اضافه کنید تا برطرف شود.
- علت گود شدن زیر شیرینی بعد از پخت : داغ زدن بیش از حد یا زیاد بودن شکر که با افزودن پودر نارگیل و سفید برطرف می شود.