دلیل محبوبیت کباب کوبیده نزد ناصرالدین شاه چه بود؟
فرزانه سمندر، اختصاصی جدول یاب
چلوکباب از گذشته ای نه چندان دور یک غذای لاکچری و محبوب پادشاهان به شمار می آید، این غذای شاه پسند از عهد قاجار فراگیر شد.
البته این غذا در دوره شاه اسماعیل صفوی نیز مشابهی داشته و البته به گفته برخی مولفین شاید به بیش از ۵۰۰ سال قبل هم برسد ، اما به صورت امروزی از دوره قاجار فراگیر شد.
در زمان ولیعهدی ناصرالدین شاه در تبریز ملازمی بود به نام حاج علی الله که کباب های دلچسبی طبخ می کرد و همان تبحر او باعث شد که با آمدن ناصرالدین شاه و آغاز حکومت وی در تهران حاج علی الله نیز جزء آن شش نفری بودند که با او به تهران آمدند.
و چنین می شود که حاج علی الله پایه گذار چلوکبابی به سبک امروزی می شود و پس از او نوادگانش راه او را ادامه می دهد.
دلیل علاقه ناصرالدین شاه به کباب کوبیده تبحر حاج علی الله در کباب زدن بود و به طوری که ناصرالدین شاه در سفرهایش نیز در جیب خود کباب می گذاشت تا همیشه کباب داشته باشد.