طرز تهیه اسلایس گردویی شیرینی ساده بدون قالب برای نوروز
دستور پخت اسلایس گردو
اسلایس گردویی یکی از آیتم های بسیار راحت و ساده برای نوروز می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما نیازی به قالب ندارید و بسیار شیک و لاکچری می باشد. ما در آموزش های قبلی طرز تهیه شیرینی نخودچی، شیرینی نارگیلی را به شما آموزش دادیم و این بار قرار است یک شیرینی ساده مخصوص عید نوروز را یاد بگیرید. امروز در جدول یاب طرز تهیه اسلایس گردویی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۷۰ گرم |
آرد | ۲۰۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱/۴ ق چای خوری |
مواد لازم برای رویه شیرینی
گردو نگینی شده | ۱۳۰ گرم |
شکر سفید یا شکر قهوه ای | ۷۰ گرم |
عسل | ۳ ق غ پر معادل ۷۰ گرم |
خامه | ۲۵ گرم |
کره | ۴۰ گرم |
نسکافه | به دلخواه ۲ ق چای خوری را در ۱ ق آبجوش حل کنید |
طرز تهیه اسلایس گردویی
مرحله اول: مخلط کردن مواد
کره و پودر قند رو با دور تند هم بزنید تا پوک و سبک شود حتما باید بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی کره گرفته و هم مواد یکنواخت شود و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید.
مرحله دوم: تهیه خمیر
در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کنید با نوک انگشت یا با دور کند همزن خمیر را جمع کنید، دقت کنید نباید مواد را ورز دهید.
مرحله سوم: پخت لایه اول
قالب ۲۰*۳۰ را با کره چرب کنید پ خمیر را پهن کنید اگر حالت چسبنده داشت یه نایلون روی آن بی اندازید تا راحت بتوانید آن را داخل قالب پهن کنید سپس روی خمیر چند تا چنگال بزنید و در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه یک ربع بگذارید تا پخته شود.
مرحله چهارم: تهیه مواد رویه شیرینی
تو این فاصله مواد رویه را آماده کنید. کره، شکر، خامه و عسل را تو تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی شکر آب شد گردو و به دلخواه نسکافه رو اضافه کنید و بعد از ۲-۳ دقیق از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم: تهیه شیرینی اسلایس گردو
خمیر شیرینی را از فر دربیارید و بلافاصله مواد رویه را همین طور داغ روش بریزید دوباره برگردونید تو فر و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه بگذارید تا پخته شود و زمانی که از فر خارج کردید بگذارید تا کاملا سرد شود و بعد به سایز دلخواه برش دهید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت اسلایس گردویی
- ماندگاری در طرف دربسته در یخچال به مدت ۳ هفته می باشد.
- بافت این شیرینی نرم و عالی می باشد.
- برای پخت در فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر در نظر گرفته شود.