رنگ های رنگین کمان کدامند و هر کدام به چه معنا هستند؟
چگونه می شود که بعد از هربار بارش باران رنگین کمان زیبایی در آسمان جلوه می دهد هر چند که این زیبایی در هر مکانی دیده نمی شود . رنگین کمان یکی از پدیده های خارق العاده ای است که در طبیعت به وجود می آید و چشمان همه را به خود خیره می کند. آن دارای هفت رنگ است که هر یک از رنگ های آن دارای یک معنای خاص است. با ما باشید تا شما را با این موضوع حیرت انگیز آشنا کنیم.
رنگین کمان چه رنگ هایی دارد ؟
رنگین کمان یکی از زیباترین پدیده های طبیعت است. شاید در روزهای بارانی دیده باشید که پس از بند آمدن باران و بالا آمدن خورشید، ناگهان نوارهای رنگی به هم چسبیده در آسمان پدیدار می شود که زیبایی شگفت انگیزی دارد.
این پدیده می تواند برای کودکان بسیار جالب باشد چون آن ها نمی دانند که این یک پدیده ی طبیعی است. رنگین کمان در اثر تابش نور خورشید به قطرات باقی مانده باران در هوا به وجود می آید و دارای هفت رنگ است.
رنگین کمان از نوارهای رنگی به هم چسبیده تشکیل می شود که مانند کمان بر فراز آسمان ایجاد می شود. به همین دلیل به آن رنگین کمان (کمان رنگی) گفته می شود.
همانطور که گفته شد این پدیده شگفت انگیز از هفت رنگ تشکیل شده است. رنگ های رنگین کمان عبارتند از:
- قرمز
- نارنجی
- زرد
- سبز
- آبی
- نیلی
- بنفش
هر یک از این رنگ ها معنی خاصی دارند که در ادامه آن ها را ذکر خواهیم کرد.
رنگین کمان چند رنگ دارد ؟
۱. معنی رنگ قرمز در رنگین کمان
رنگ قرمز اولین رنگ در رنگین کمان است که در بالای آن وجود دارد. همانطور که می دانید رنگ قرمز نماد عشق است. قرمز همیشه رنگ انرژی و اشتیاق است و طول موج بسیار بالایی دارد.
همچنین رنگ قرمز نماد جنب و جوش و امنیت است. قرمز همیشه به نشان دادن شور و حرارت هم معروف بوده است. در رنگین کمان نیز این رنگ به معنای جنب و جوش است.
۲. معنی رنگ نارنجی در رنگین کمان
دومین رنگ در رنگین کمان رنگ نارنجی است. رنگ نارنجی از ترکیب قرمز و زرد تشکیل می شود و به اندازه ی رنگ قرمز آتشین و تند نیست و رنگ گرمی است. نارنجی در رنگین کمان نماد خلاقیت است و نماد زیادی عقل و انرژی می باشد.
نارنجی کمی از پویایی رنگ قرمز را داراست ولی باملاحظه تر و کنترل شده تر از آن است. این رنگ میتواند خلاقیت و بازیگوشی فرد را افزایش دهد و تعادل در زندگی را به ارمغان بیاورد.
۳. معنی رنگ های رنگین کمان: زرد
سومین رنگ در رنگین کمان، رنگ زرد است. این رنگ زیبا همرنگ خورشید است و باعث طراوت می شود. معمولا رنگ زرد را با پر انرژی بودن می شناسند و در آن همه چیز روشن و شاد است.
رنگ زرد باعث می شود که افکار در ذهن افراتد واضح شود و بتواند در تصمیم گیری ها مهارت پیدا کند. معمولا رنگ زرد همراه با عقل و خرد است و در رنگین کمان هم نماد عقل است.
۴. معنی رنگ سبز رنگین کمان
چهارمین رنگ در رنگین کمان رنگ سبز است. همانطور که گفته شد رنگین کمان دارای هفت رنگ است که رنگ سبز رنگ میانی آن است. این رنگ از ترکیب آبی و زرد تشکیل می شود.
رنگ سبز مرکز طیف است و موجب آرام بخشی افراد می شود. همچنین این رنگ را رنگ باروری نیز می دانند و آن را به عنوان نماد هماهنگی، تعادل، رشد و سلامتی می شناسند. رنگ سبز در رنگین کمان به معنای طبیعت است.
رنگ های رنگین کمان نماد چیست ؟
۵. معنای رنگ آبی در رنگین کمان
پنجمین رنگ در رنگین کمان رنگ آبی است. اولین چیزی که با فکر کردن به رنگ آبی به ذهن می رسد، آسمان و اقیانوس است. آبی به عنوان رنگ الوهیت شناخته شده است. در واقع استفاده از رنگ آبی در زندگی باعث ایجاد صلح و تفاهم می شود.
به عبارتی دیگر رنگ آبی همیشه نشان از تسکین و آسودگی دارد و در رنگین کمان به معنی الوهیت است.
۶. معنی رنگ نیلی در رنگین کمان
ششمین رنگ در رنگین کمان، رنگ نیلی است. نیلی پر رنگ تر از آبی است و به معنی بی نهایت است. این رنگ را نماد عقل، شهود، و تسلط بر نفس می دانند و آن را به عنوان پلی بین متناهی و نامتناهی می شناسند.
به دلیل پر رنگ تر بودن رنگ نیلی نسبت به رنگ آبی، انرژی این رنگ از آبی بیشتر است و در رنگین کمان به معنی ابدیت است.
۷. معنی رنگ بنفش در رنگین کمان
آخرین رنگ در رنگین کمان، رنگ بنفش است که از ترکیب رنگ قرمز و آبی تشکیل می شود. بنفش بالاترین و رقیقترین نمود نور است و در سمت مخالف رنگ قرمز قرار میگیرد.
در واقع بنفش به پایان و هم چنین آغاز ارتعاش انرژی معروف شده است و نماد عشق به بشریت و نماد خانواده های بزرگ منش می باشد. در رنگین کمان نیز بنفش نماد معنویت است.
حالا که با رنگ های رنگین کمان آشنا شدید، با دیدن آن در آسمان می دانید که هر یک از رنگ های آن به چه معناست.
بیشتر بخوانید :
انشاهای کوتاه درباره صدای باران
حروف(ح.ع.ث.ص.ض.ذ.ط.ظ)مخصوص زبان عربی است.و در هیچ زبان دیگری وجود ندارد.در زمانهای قدیم عمدا ویا سهوا کلمات تورکی را با این حروف نوشته و به کلمات تورکی هویت عربی داده اند.مثلا.غضنفر(غزن+فر)اصلان(اسلان=شیر جنگل)عنکبوت(انکه+بوت=حیوانی که رانهای بزرگی دارد).عقاب(اوقاپ=قارتال)عقرب(آق+راب..کلماتی که آخرشان راب دارد.تورکی است.مثل ساراب.داراب.سهراب.مهراب)عقربه(آق+رابه).عقدای(آق+دایی)باباطاهر عریان(اوریان. روستای باباطاهر عریان)