طرز تهیه حمص پیش غذای عربی همراه با ارزش غذایی آن

یکی از میان وعده ها و یا پیش غذا و یا مزه های غذا که جزو غذاهای بین المللی و لبنانی به حساب می آید ، در این مطلب طرز تهیه حمص را به شما خواهیم آموخت و علاوه بر آن ارزش غذایی حمص را نیز بررسی خواهیم کرد.

حمص (هوموس) چیست؟

حمص که به نام های هوموس یا خوراک نخود ارده هم شناخته می شود، نوعی چاشنی یا خوراک مدیترانه ای و عربی است که از نخود یا آرد نخود، ارده خانگی، لیمو ترش تازه، سیر تازه و ادویه جات تهیه می شود. حمص یک وعده ی غذایی حاوی پروتئین و بسیار مناسب برای گیاهخواران و افراد وگن است.

در ادامه این مقاله طرز تهیه حمص یا هوموس خانگی خوشمزه و حرفه ای و سس حمص را برای شما ارائه کرده ایم. با پرشین استار همراه باشید؛

چگونه حمص درست کنیم؟

مواد لازم

  • نخود پخته شده – ۲۵۰ گرم
  • آب لیمو ترش تازه – ۱/۴ فنجان
  • ارده خانگی – ۱/۴ فنجان
  • سیر رنده شده – ۱ حبه
  • روغن زیتون فرابکر – ۲ قاشق غذا خوری
  • زیره – ۱/۲ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل – به مقدار دلخواه
  • آب – یک فنجان

طرز تهیه حمص

۱. نخود ها را به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیسانید و سپس به مدت ۲ ساعت بپزید تا خوب پخته و له شوند.

۲. سیر ها را کبابی کنید تا له شوند.

۳. برای تهیه سس هوموس ارده، آب لیمو ترش تازه و نمک و زیره را با هم مخلوط کنید.

۴. حالا نخود های پخته شده را پوست بکنید و به همراه سیر در یک غذا ساز بریزید و بگذارید با هم ترکیب شوند، سس هوموس، یک فنجان آب سرد، روغن زیتون و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و دوباره با هم ترکیب کنید.

۵. هوموس شما آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با مقداری روغن زیتون و زیره سبز تزیین کنید.طرز تهیه حمص پیش غذای عربی همراه با ارزش غذایی آن

حمص را با چی بخوریم؟

هوموس را می توان با نان پیتا، انواع سبزیجات تازه، برای تهیه انواع ساندویچ، سالاد، به عنوان سس ماکارونی و همراه با پوره سیب زمینی سرو کنید.

ارزش غذایی حمص (۱ قاشق غذا خوری)

  • کالری : ۲۷
  • چربی : ۱.۳ گرم
  • کربوهیدرات : ۳ گرم
  • پروتئین : ۰.۷ گرم
  • فیبر : ۰.۶ گرم
  • ویتامین C : حدود ۲%
  • ویتامین B6 : حدود ۵%
  • آهن : ۱%
  • منیزیم : ۱%

 

 

 

بیشتر بخوانید :

معروفترین غذاهای کشور مالزی در حل جدول

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا