طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر و نکات مهم آن

یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی که مدتهاست در کشور ما طرفداران بیشماری پیدا کرده است پیتزا با طعم های مختلف می باشد ، در این مطلب از بلاگ جدول یاب به طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر و نکات مهم آن خواهیم پرداخت! با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا خانگی :

پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده‌ می‌‌کنید و غذای سالمی برای خانواده‌تان تهیه خواهید کرد. اما پخت پیتزا به دلیل نیاز داشتن به فر ممکن است برای همه ساده نباشد. در این بخش شیوه پخت این غذا روی اجاق گاز را به شما آموزش‌ می‌‌دهیم.

موادلازم:

  • آرد (برای خمیر) ۳ پیمانه
  • ماست (برای خمیر) یک پیمانه
  • بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چای خوری
  • نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ (برای خمیر) تخم مرغ ۲عدد
  • روغن مایع (برای خمیر) ۴ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) ۳۵۰ گرم
  • رب (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری
  • پیاز (برای روی پیتزا) پیاز یک عدد متوسط
  • سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه
  • فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم
  • کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم
  • قارچ (برای روی پیتزا) قارچ ۱۰۰گرم
  • پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه

آشپزی را شروع می‌کنیم:

۱- پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌‌‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.

۲- حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای ۳ تابه با قطر ۳۰سانتی‌متر کافی خواهد بود.

۳- بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت ۵دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود. بعد از ۱۰دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند‌ می‌‌توانید کمی‌ حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد.

نکات مهم:

۱- این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود.

۲- به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید.

۳- در صورت تمایل‌ می‌‌توانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌‌‌کنیم.

۴- خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است.

 

 

 

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه نان فطیر تبریز و نکات کلیدی پخت آن

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا