۲ روش متفاوت برای درست کردن دمنوش دارچین و زنجبیل
این دمنوش دارای طبیعتی گرم و خشک است. دارچین منبع غنی از یک ماده معدنی مهم به نام منگنز است و این ماده معدنی تاثیر فوق العاده ای برای استحکام استخوان ها دارد. زنجبیل نیز دارای خواصی نظیر ضد باکتری، ضد تهوع، ضد سرفه و محرک هضم غذا و مقوی قلب می باشد. در فیلم زیر طرز تهیه دمنوش از نظرتان می گذرد.
روش اول: برای مصرف زنجبیل و دارچین میتوانید؛ نصف قاشق چایخوری دارچین با یک چهارم قاشقچارخوری زنجبیل را در یک قوری بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضاقه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دم بکشد. برای شیرین کردن این دمنوش می توان از عسل استفاده کرد. چرا که زنجبیل دارچین با عسل خواص بیشتری خواهند داشت.
روش دوم: یک تیکه یا دو تیکه کوچک از زنجبیل تازه را با نصف قاشق چای خوری دارچین یا (نصف چوب دارچین) را در دو لیوان آب بیندازید و ۱۵ دقیقه آن ها را بجوشانید. جوشاندن دارچین و زنجبیل تازه باعث می شود خواص آن ها بیشتر آزاد شود.