طرز تهیه حلوا با شیره انگور و زعفران ساده و مجلسی برای ۲ نفر
دستور پخت حلوا شیره انگور
حلوا با شیره انگور یکی از حلوا های بسیار خوشمزه و تیره رنگ برای مناسبت های مذهبی، افطار و نذری ها می باشد که طعم و مزه خوبی دارد و به راحتی قابل تهیه است و دیگر در این حلوا شکر استفاده نمی شود و تمام طعم آن به شیره انگور است. ما در آموزش های قبلی به شما طرز تهیه حلوا شیر، حلوا آرد گندم را یاد دادیم و امروز در جدول یاب طرز تهیه حلوا با شیره انگور را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد گندم | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱/۴ لیوان |
روغن جامد | ۱/۴ لیوان |
شیره انگور | ۱/۲ لیوان |
گلاب | ۴ ق غذا خوری |
زعفران غلیظ | ۲ ق غذا خوری |
هل | نوک ق مربا خوری |
آب | ۱/۴ لیوان |
طرز تهیه حلوا با شیره انگور
مرحله اول: تهیه شربت
ابتدا باید شهد را تهیه کنید برای این کار آب و شیره انگور و گلاب و هل را باهم داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود و بعد از روی حرارت بردارید و کنار قرار دهید.
مرحله دوم: تفت دادن آرد
آرد را الک کنید و داخل تابه بریزید و با حرارت خیلی تفت دهید تا سبک شود و بوی خامی آرد از بین برود و آرد کمی تغییر رنگ دهد حتما نیم ساعت با حوصله این کار را بکنید و بعد آرد را الک کنید و دوباره به تابه برگردانید.
مرحله سوم: افزودن روغن
در ادامه باید روغن مایع و جامد را اضافه کنید و با ارد حدود ۵ دقیقه خوب تفت دهید تا آرد داخل روغن سرخ شود و کمی تغییر رنگ دهید.
مرحله چهارم: افزودن شیره
در ادامه باید شربت تهیه شده در مرحله اول را طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا حلوا وسط قابلمه جمع شود و به ظرف دیگر نچسبد و بعد دو دسته تابه را گرفته و حلوا را گهواره کنید و داخل دیس بکشید و به دلخواه با خلال دندان یا شابلون و گل محمدی تزیین و سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت حلوای شیره انگور
- می توانید از شیره انگور یا خرما یا توت به دلخواه استفاده کنید.
- اگر شیره غلیظ بود می توانید مقدار کمتری بریزید.
- می توانید بجای روغن جامد از کره نیز استفاده کنید.
- می توانید از آرد سفید یا گندم به دلخواه استفاده کنید ولی با آرد سبوس دار رنگ حلوای شما تیره تر می شود.
- رنگ حلوا رابطه مستقیمی با میزان تفت دادن آرد دارد.
- بهتر است برای تهیه شربت گلاب یا هل و زعفران را در انتها اضافه کنید تا بو و عطر آن ها حفظ شود.