طرز تهیه حلوای دو آرد (آرد نخودچی و آرد سفید) مجلسی و خوشرنگ
دستور پخت حلوا 2 آرد
حلوای ۲ آرد یکی از حلوا های بسیار نرم و لطیف است که شما می توانید برای نذری ها و مجالس ختم و نذری های خود استفاده کنید. ما در آموزش های قبلی طرز تهیه حلوا شیر و حلوا با آرد گندم را به شما یاد دادیم که فوق العاده خوشمزه هستند و این بار این حلوای خوشرنگ و نرم را به شما آموزش خواهیم داد امروز در جدول یاب با طرز تهیه حلوای دو آرد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید | ۲ پیمانه |
آرد نخودچی | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
شکر | ۳ پیمانه |
آب | ۳ پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
پودر هل | مقداری |
چوب دارچین | ۱ تکه |
طرز تهیه حلوای دو رنگ
مرحله اول: تهیه شربت
ابتدا شکر و آب و چوب دارچین را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر حل شود، نیازی به جوشیدن و غلیظ شدن نیست. وقتی شکر حل شد گلاب و زعفران دم کرده و کمی پودر هل اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
مرحله دوم: تفت دادن آرد ها
آرد سفید را الک کنید داخل تابه ریخته و حدود ۳۰ دقیقه با شعله ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد. آرد نخودچی را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه تفت دهید.
مرحله سوم: افزودن روغن مایع
آردها را در قابلمه ای الک کنید و روی حرارت قرار دهید و روغن مایع و کره را کم کم اضافه کنید و با شعله ملایم تفت دهید تا زمانی که رنگ آرد طلایی و سپس قهوه ای روشن شود.
مرحله چهارم: تهیه حلوای دو رنگ
کمی از مواد را داخل کاسه سفید رنگی ریخته و یک قاشق از شربت روی آن بریزید و مخلوط کنید تا رنگ حلوا مشخص شود، هر زمان نتیجه این تست رنگ مطلوب بود و از رنگ حلوا رضایت داشتید به تفت دادن خاتمه دهید و شربت ولرم را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود و آب حلوا جمع شود و از اطراف قابلمه جدا شود، زمانی که حلوا کاملا جمع شد و کشدار به نظر میرسید شعله را خاموش کنید و با کمک دستگیره قابلمه را در دو دست گرفته و مدام به سمت چپ و راست حرکت دهید تا مرحله گهواره کردن حلوا انجام شود و حلوا به روغن بیفتد و منسجم شود. سپس در ظرف دلخواه ریخته و تزیین و سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت حلوای دو رنگ
- می توانید میزان آردها را یکسان بردارید یعنی یک و نیم پیمانه آرد سفید و یک و نیم پیمانه آرد نخودچی.
- می توانید حلوا را به صورت دیسی یا ماسوره بزنید و داخل کپسول قرار دهید و سرو کنید.
- می توانید به صورت ترکیبی از کره و روغن استفاده کنید.