تاریخ دقیق روز جهانی فلافل تقویم ۱۴۰۲ و علت نامگذاری آن
درست است که فلافل جزو غذاهای فست فودی است اما می توان آن را پرخاصیت ترین آنها دانست و همینطور برای آماده سازی آن زمان زیادی را باید صرف کرد . فلافل یکی از فست فودهای دلچسب ما ایرانی ها مخصوصا مجردها می باشد. در این مطلب تاریخ دقیق روز جهانی فلافل را بررسی خواهیم کرد .
تاریخ دقیق روز جهانی فلافل در تقویم سال ۱۴۰۲
تاریخ روز جهانی فلافل در تقویم شمسی مصادف است با:
دوشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۲
تاریخ روز جهانی فلافل در تقویم قمری مصادف است با:
الاثنین، ٢٣ ذوالقعده ١۴۴۴
تاریخ روز جهانی فلافل در تقویم میلادی مصادف است با:
Monday, June 12, 2023
فلافل یک خوراک خاورمیانهای که از نخود سرخ شده و ادویه درست میشود طمع تند آن مورد پسند است ، در ایران نیز فلافل آبادان و بندر عباس شهرت دارد.
در کشورهای مختلف فلافل اسمهای متفاوتی دارد، در مصر به آن «الطعمیه» میگویند در یمن به «باجیه» معروف است، گفته میشود، فلافل یک واژه قبطی است که ساکنان اولیه اسکندریه آن را ابداع کردند، آنها به جای فلافل از واژه فالافل استفاده میکردند. فالافل یعنی دارای (فول) باقلای زیاد.
فوت و فن پخت فلافل :
از مهم ترین فوت و فن های پخت فلافل برای اینکه پوک شود و با فلافل حاضری مو نزند این است که حتما فلافل خود را در روغن داغ و فراوان سرخ کنید تا کاملا پف شود . ریختن مقداری بکینگ پودر در مواد فلافل نیز بی تاثیر نمی باشد.
شعر بامزه درباره فلافل :
از معرکه غافل بود
لب که، نه، فلافل بود
می سوخت دل و جانم
از گرمی ِ فلفل بود
روز جهانی فلافل :
هر سال در ۱۲ ژوئن، عاشقان فلافل دور هم جمع می شوند و روز جهانی فلافل را جشن می گیرند و به کسانی که هرگز تابحال فلافل نخورده اند، آن را پیشنهاد می کنند. “بن لنگ ” در سال ۲۰۱۲، روز جهانی فلافل را نامگذاری کرد.
هنوز مشخص نیست که مفهومی به نام فلافل دقیقا از کجا و چگونه آمده است اما چنانچه در این بخش می خوانید بسیاری از مردم بر این عقیده هستند که اولین بار آن را در کشور مصر خورده اند، یعنی زمانی که مسیحیان آن منطقه از این وعده غذایی قبل از جشن کریسمس به جای گوشت استفاده می کردند که علت آن هم پخت سریع بود.
اوایل اینگونه بنظر می رسید که فلافل از لوبیا درست شده زیرا در آن زمان تصویری از نخود در دسترس مردم نبود. این غذا کم کم به مناطق شمالی هم راه پیدا کرد، بعضی از افراد نیز عقیده دارند ریشه این غذا به قبل از مصر فارائونیک برمی گردد اما هنوز هیچ کس قطعی در این باره مطمئن نیست.
در شرق میانه و مصر، فلافل یک غذای محبوب خیابانی محسوب می شد و اکثرا توسط افراد زیادی مصرف می شد. این روز ها نیز این غذا در مصر و بسیاری از کشور های دیگر محبوبیت زیادی دارد و حتی مک دونالد هم رسپی فلافل مخصوص به خودش را سرو می کند و آن را در منوی صبحانه خود جای می دهد.
اما در کل فرقی ندارد که این غذا دقیقا از کجا آمده، در هر صورت یکی از مهم ترین غذاهای ملی در بعضی از کشورها است و روز جهانی فلافل زمانی عالی برای لذت بردن از این غذاست.
تنوع دستور تهیه فلافل
در مورد دستور تهیه فلافل باید بگوییم که به طور کلی در تمام جهان این غذا به یک شکل تهیه می شود اما در مخلفات تفاوت هایی وجود دارد که بستگی به سلیقه و ذائقه ی مردم هر منطقه دارد.
بیشتر بخوانید :
ترفند هایی برای داشتن فلافل حاضری