تاریخ دقیق روز جهانی پیانو در تقویم سال ۱۴۰۲ چه روزی است؟

ساز پیانو که البته در اصطلاح به آن پیانوی گرَند (Grand Piano) گفته می‌شود بیش از دو متر طول دارد و دارای درِ بزرگی‌ست که برای هرچه بهتر شدنِ صدای پیانو، معمولاً در هنگام نواختن ساز، این در را در وضعیت نیمه‌باز توسط پایهٔ کوچکی ثابت می‌کنند. انواع اصلیِ دیگرِ پیانو با نام‌های پیانوی دیواری (upright)، پیانو الکتریک، پیانوی چهارگوش (square grand)، و پیانوی اسپینِت (spinet piano) هستند، که دو موردِ آخر امروزه منسوخ شده‌اند ، در تقویم جهانی روزی را به نام پیانو نامیده اند که در این مطلب تاریخ دقیق روز جهانی پیانو در تقویم سال ۱۴۰۲ و همچنین علت نامگذاری آن را بررسی خواهیم کرد .

تاریخ دقیق روز جهانی پیانو در تقویم سال 1401 چه روزی است؟

تاریخ دقیق روز جهانی پیانو در تقویم سال ۱۴۰۲

 

تاریخ روز جهانی پیانو در تقویم شمسی برابر است با:

چهارشنبه، ۹ فروردین ۱۴۰۲

تاریخ روز جهانی پیانو در تقویم قمری برابر است با:

روز ۷ ماه رمضان سال ۱۴۴۴

تاریخ روز جهانی پیانو در تقویم میلادی برابر است با:

روز ۲۹ ماه مارس سال ۲۰۲۳تاریخ دقیق روز جهانی پیانو در تقویم سال 1400 چه روزی است؟

علت نامگذاری روز جهانی پیانو :

روز پیانو، یک رویداد سالانه در سراسر جهان است که توسط گروهی از افراد مشابه برگزار شده است و در ۸۸ امین روز سال – در سال ۲۰۲۰ آن را در ۲۸ مارس – به دلیل تعداد کلیدهای ساز جشن میگیرند. این پلی لیست توسط نیلز فرام نوازنده ی آلمانی سبک نئوکلاسیکال می باشد.

تاریخ دقیق روز جهانی پیانو در تقویم سال 1400 چه روزی است؟

تاریخچه اختراع پیانو:

پیانو را بارتولومئو کریستافوری در حدود سال ۱۷۰۰ میلادی در شهر پادووای ایتالیا اختراع کرد. اما اختراع جدید کریستافوری تا حدود یک دهه تقریباً ناشناخته ماند تا اینکه در سال ۱۷۱۱ یک نویسنده ایتالیایی مقاله‌ای دربارهٔ آن نوشت که بعدها به آلمانی ترجمه و به صورت گسترده منتشر شد. این مقاله شامل دیاگرام مکانیزم پیانو نیز بود و اکثر سازندگان بعدی پیانو کار خود بر اساس این مقاله شروع کردند. قبل از اختراع پیانو از سازی قدیمی‌تر به نام هارپسیکورد (Harpsichord) استفاده می‌شد.

تفاوت عمده و مهمی که پیانو با سازهای مشابه قبل از خودش داشت آن بود که در سازهای مشابه قبلی، شدت صدای حاصل از فشرده شدن یک کلاویه، مستقل از شدت ضربهٔ وارد شده بر کلید، مقداری ثابت بود، اما در پیانو نوازنده قادر بود با ملایم ضربه زدن به کلیدها صدایی نرم‌تر ایجاد کند، یا با ضربات محکم‌تر صدایی درشت‌تر با پیانو تولید کند.

همین ویژگی باعث شد که به سرعت پیانو مورد توجه آهنگسازان قرن هجدهم میلادی قرار بگیرد. پیانوهای اولیه ظاهر و صدایی شبیه به هارپسیکورد داشتند و در واقع مخترع پیانو یک هارپسیکورد ساز بود که در تلاش برای ارتقاء مکانیزم هارپسیکورد بود تا این ساز قادر به تولید صدا با شدت های گوناگون باشد اما در نهایت با مورد توجه قرار گرفتن هارپسیکورد جدید این ارتقاء منجر به ایجاد ساز جدیدی شد که پیانو فورته نام گرفت و به مرور زمان به شکل امروزی پیانو در آمد و آنچه که ما امروزه به عنوان پیانوی مدرن می شناسیم از اواسط قرن نوزدهم ظاهر شده‌است.

 

 

 

 

بیشتر بخوانید :

ساخت اولین ساز پیانو به چه دوره ای باز می گردد؟

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا