صوت تحدیر ( تندخوانی) جزء دوازدهم قرآن کریم | تلاوت تصویری جزء ۱۲
صوت تحدیر (تندخوانی) جزء دوازدهم قرآن کریم از آغاز آیه ۶ هود تا پایان آیه ۵۲ سوره یوسف برای استفاده ی مخاطبان در ماه مبارک رمضان در این پست آمده است. قرآن کریم به «ترتیل» نازل شده است و قرائت آن نیز باید بر اساس ترتیل صورت گیرد، ترتیل یعنی «خواندن قرآن کریم به صورت شمرده و با تأنّی همراه با تدبّر در معانی آیات». قرائت قرآن کریم همراه با رعایت اصل «ترتیل» سه مرتبه دارد: تحقیق، تدویر، تحدیر (حَدر).
هر جزء به چهار حزب و هر حزب نیز به نوبه خود به ۴ ربع حزب تقسیم میشود. متداولترین جزء مورد استفاده و حفظ شده، جزء ۳۰ است که از سوره ۷۸ تا ۱۱۴ است و شامل سورههایی است که در نمازهای روزانه خوانده میشود. به جزء سیام قرآن عم جزء گفته میشود.
آثار و برکات سوره هود
۱) افزایش نیروی بدنی
نقل از امام صادق علیه السلام: «هرکس این سوره را بر پوست آهو بنویسد و آن را همراه خود داشته باشد خداو.ند به او نیرو و یاری عنایت می کند و اگر صد مرد با او مبارزه کند خداوند ایشان را یاری کرده و پیروزشان می کند و هر کس او را می بیند می ترسد.»
۲) برای جلوگیری از خطرات دریایی
برای حفظ کشتی از خطرات دریایی آیه ۴۱ این سوره را بر لوحی نوشته و بر جلوی کشتی نصب کنند.
۳) برآورده شدن حاجات
جهت هر حاجتی سوره هود را ۱۳ بار بخواند.
آثار و برکات سوره یوسف
۱) آسان شدن روزی
اگر سوره یوسف را بنویسد و آن راشسته و بنوشد، خداوند راه دستیابی به روزی اش را آسان می کند.
۲) رفع حس حسد
امام باقر علیه السلام فرمودند: خداوند سوره یوسف را همچون مثالی ذکر فرمودند تا مردم نسبت به هم حسد نورزند، آنگونه که برادران یوسف با او کردند.
۳) برای عزیز و محترم شدن
هر که این سوره را بنویسد و سه روز در خانه نگهدارد و بعد از سه روز آن را در بیرون خانه دفن کند نزد پادشاه مملکت عزیز و مکرم گردد.