افشاگری های پزشک فوق تخصص آمریکایی راجع به پشت پرده ویروس دروغین کرونا

افشاگری های پزشک فوق تخصص آمریکایی راجع به پشت پرده ویروس کرونا و دروغی که در این یک سال تحت عنوان ویروس کرونا به خورد انسانها داده اند.

شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان از مرز 106 میلیون نفر عبور کرد

پشت پرده ویروس کرونا

اینکه این ویدئو چقدر حقیقت داشته باشد را نمیدانیم اما با توجه به حرف هایی که این پزشک مدعی شده است قابل تامل است که در این باره تحقیق شود .

براستی چرا در چین دیگر خبری از این بیماری نیست اما در کشوری مثل آمریکا روزانه هزاران نفر به کام مرگ می روند؟

فعالانی که در چین واقعیت‌های پشت پرده در رابطه با کرونا را در فضای مجازی منتشر می‌کنند تا سد سانسور دولتی را بشکنند، با اتهام «تحریک افکار عمومی» روبرو می‌شوند. اکنون سه تن از آنان ناپدید شده‌اند.

فعالان فضای مجازی در چین حکومت این کشور را متهم به پنهان کردن اطلاعات مهمی درباره ویروس کرونا و چگونگی شیوع بیماری کووید−۱۹ متهم می‌کنند. به همین دلیل فعالان انجمن ضد سانسور «ترمینوس۲۰۴۹» (Terminus2049) خود مقالات و اطلاعات بسیار، از جمله از زبان ساکنان شهر ووهان در این باره در اینترنت منتشر کرده‌اند.

اما این فعالیت پیامدهای ناگواری برای سه تن از اعضای این گروه داشت. خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که از روز ۱۹ آوریل تاکنون هیچ اثری از آنان در دست نیست. یکی از آنها به این خبرگزاری گفته است که این سه نفر به احتمال قوی دستگیر شده‌اند.

خبرگزاری فرانسه نوشته است به مدرکی دست یافته که پلیس پکن در آن به خانواده‌های یکی از فعالان این گروه به نام “کای وی” و دوست دختر او به نام “تانگ” اطلاع داده‌ است که این دو نفر به اتهام “تبلیغ و تحریک به اغتشاش عمومی” در “حصر خانگی در محلی معین” به سر می‌برند و تحت نظر هستند.

حکومت چین با اتهاماتی که این چنینی بسیاری از فعالان حقوق بشری و منتقدین را بازداشت کرده است. این اتهامی است که می‌تواند تا پنج سال زندان به دنبال داشته باشد.

 برادر یکی از این فعالان به نام “چن مای” به خبرگزاری فرانسه گفته است پلیس درباره محل نگهداری برادرش “چن کون” هیچ اطلاعی به خانواده آنها نداده است. او به این خبرگزاری گفته است از آنجا که کای و چن هر دو برای گروه «ترمینوس۲۰۴۹» فعالیت می‌کردند، حدس می‌زنیم که ناپدید شدن آنها هم در همین رابطه باشد.

ناپدید شدن فعالان این گروه، فضای مجازی در چین را به شدت خشمگین کرده است. خانم گوا یوهوها، پروفسور علوم اجتماعی در پکن با لحنی عصبانی در توییتر خود نوشت است: «آنها چه تحریکی کرده‌ یا چه کار خلافی را تبلیغ کرده‌اند؟ مدارک‌تان را به من نشان دهید».

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا