خواندن داستان های جنسی از نظر مراجع تقلید چه حکمی دارد؟

این موضوع برای خیلی ها پیش آمده مخصوصا برای کسانی دائم در اینترنت سرک می کشند و دایم در سایت های مختلف هستند ممکن است گاهی با داستان هایی مواجه شده باشید که از نظر جنسی تحریک کننده باشند.
اما آیا خواندن این گونه داستان ها از نظر شرع مشکل دارد یا خیر؟

خواندن داستان جنسی

آیا خواندن داستان هاى تحریک کننده جنسى اشکال دارد؟
همه مراجع: اگر باعث تحریک شهوت گردد، خواندن آن جایز نیست.

در این زمینه لازم است بدانید علاوه بر حرمت شرعی خواندن مطالبی که محرک شهوت هستند، به هر مقدار که بیشتر این مطالب را می خوانید غریزه جنسی شما بیشتر تحریک می شود و در نتیجه کنترل آن برای شما مشکل تر خواهد بود و خدای ناکرده بیشتر در معرض انحراف جنسی و گناه قرار می گیرید. توصیه می کنیم هر چه زودتر این کار را ترک کنید و برای کنترل شهوت خود برنامه ریزی نمایید.

خواندن داستان جنسی

نظر برخی از مراجع تقلید درباره خواندن داستان‌ های جنسی:

آیت‌الله خامنه‌ای:
۱ -خواندن مطالبی که باعث تحریک قوای جنسی و به تعبیر شرعی باعث ریبه می شود حرام است واگر خواندن آنها ضرورت داشته باشد فقط به مقدار ضرورت اشکالی ندارد و بیش از آن جایز نیست.

۲- اما ترشحاتی که از بدن خارج می شود اگر ندانیم منی است یا نه و نشانه های منی (در مردها:باشهوت وجستن وسستی بدن) را نداشته باشد نیازی به غسل جنابت نیست.

۳- اما در مورد طهارتش باید بگویم که اگر بعد از بول استبراء کرده باشید یا مدتی گذشته باشد که مطمئن باشید چیزی از بول در مجرا نمانده است این ترشحات پاک است.

۴- هر عملی که بغیر طریق شرعی (نزدیکی یاملاعبه با همسر)موجب تحریک شهوت ونهایتا خروج منی شود استمناء محسوب می شود.

آیت‌الله صافی گلپایگانی:
به طور کلی مطالعه کتاب‌هایی که ممکن است موجب انحراف عقیده و یا اخلاق مطالعه کننده گردد، جایز نیست.

آیت‌الله سیستانی:
حکم خواندن کتابهایی که در آن داستانهای غیر اخلاقی نوشته شده است جایز نیست.

آیت‌الله فاضل لنکرانی:
به طور کلی نشر و خرید و فروش کتاب‌ها و نوشته‌هایی که در آن‌ها مطالب گمراه کننده و موجب فساد اخلاق و افکار مفرد یا جامعه وجود داشته باشد، جایز نیست.

آیت‌الله نوری همدانی:
خواندن داستان‌هایی که باعث تحریک جنسی می شود حرام است.

آیا خواندن داستان‌های جنسی استمنا محسوب می‌شود؟

«استمناء» یعنی این که انسان با خودش کاری کند که از او منی بیرون بیاید، و این کار، از نظر اسلام حرام است و عامل این کار، مرتکب گناه شده است.

استمنا هم، انواعی دارد؛ مثل بازی کردن با دست، گوش کردن به سخن و صدای زن نامحرم، رد و بدل کردن حرف های عاشقانه، در خیال آوردن و فکر کردن به مسائل شهوت انگیز. اگر کسی با اختیار یکی از این اعمال را به قصد خروج منی انجام دهد و منجر به خروج منی از انسان بشود، استمنا و حرام است.

توجه داشته باشید اگر معمولاً با چنین کارهایی(مطالعه مطالب شهوت انگیز) منی از شما خارج می شود (اگرچه هم ظاهراً قصد نداشته باشید)، با آمدن منی، استمناء است که یکی از گناهان بزرگ می باشد. ولی اگر جنب نشوید و منی خارج نشود احکام استمناء را ندارد.

به هر حال، سعی کنید چنین مطالبی را نخوانید؛ زیرا اگر چه آبی که از شما خارج شود منی نباشد، ولی این کار شما جزء لذت هایی است که اولاً: جایز نیست، و ثانیاً: ممکن است شما را به سوی حرامی مانند استمنا بکشاند.

منبع: هدانا

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا