تاثیرات آغوش گرفتن فرزندان از زبان دکتر سیدا مرد حافظه ایران
از تاثیرات آغوش گرفتن فرزندان بسیار است. بغل کردن کودکان از بدو تولد یکی از مهمترین نیازهای عاطفی و روانی کودکان است. روزی پیامبر اسلام نماز جماعت را کوتاه تر خواند و جماعت جویا این اتفاق شدند ، پیامبر فرمود مادری در آن انتهای مسجد در حال نماز بود که کودکش گریه می کرد ، نماز را کوتاه کردم تا او فرزندش را در آغوش بگیرد. چه زیباست که در سر دانشگاهی از انگلستان این نوشته شده است که عبادت را کوتاه کن و فرزندت را در آغوش بگیر.
تاثیرات آغوش گرفتن فرزندان
بغل کردن کودکان از بدو تولد یکی از مهمترین نیازهای عاطفی و روانی کودکان است. در واقع کودک در هنگام تولد وارد دنیای بیگانهای میشود و هنگامی که در آغوش مادر قرار میگیرد به نوعی امنیت و آرامش به او بازمیگردد. در آغوش گرفتن کودک باعث ایجاد پیوند عاطفی عمیق میان مادر و کودک میشود که این مسئله از بسیاری استرسها، اضطرابها، رفتارهای نابهنجار و اختلالات روانی در بزرگسالی جلوگیری میکند. در نتیجه شناخت فواید و تاثیرات در آغوش گرفتن کودکان امری ضروری است که در ادامه به بررسی بیشتر آن خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید.
بغل کردن کودک و احساس ایمنی
از همان روزهای اول بعد از تولد، ارتباط کودک با والدین نقش زیادی در شکل گیری شخصیت و هیجانات کودک دارد. برای کودک ارتباط با مادر به منزله ارتباط با جهان پیرامون است. بنابراین هر قدر این ارتباط عمیقتر و ایمنی بخشتر باشد کودک نسبت به دنیای اطراف و خودش حس اعتماد و امنیت بیشتری را شکل میدهد.
بنابراین هر قدر تماس والدین با کودک به خصوص تماس فیزیکی مثل نوازش کردن و بغل کردن بیشتر باشد، احساس امنیت و دلبستگی ایمن در کودک بهتر شکل میگیرد. بر اساس مطالعاتی که از لحظه تولد انجام شده، نوزادانی که در آغوش مادر قرار داده شدند، نسبت به نوزادانی که زمانی دور از مادر قرار داشتند، در دراز مدت احساس امنیت عاطفی بیشتری نشان دادند.