جالب ترین و باحال ترین تزئینات لواشک برای یلدا + طرز تهیه
- لواشک یک خوراکی ایرانی و با مزه ترش و شور است که از شیرهٔغلیظشده و قوامآمدهٔ میوههایی همچون آلوچه،زردآلو ،آلو، قیسیکیوی و امثال آن تهیه میکنند
لواشک یک خوراکی ایرانی و با مزه ترش و شور است که از شیرهٔغلیظشده و قوامآمدهٔ میوههایی همچون آلوچه،زردآلو ،آلو، قیسی کیوی و امثال آن تهیه میکنند و همچون لواش آن را پهن و نازک میکنند تا خشک شود.لواشک در واقع نوعی عصارهٔ گرفتهشده از میوههاست.
مواد لازم
-
۱ کیلو انار دونه شده
-
۱ قاشق غذا خوری نمک
-
۱ قاشق غذا خوری شکر
مراحل درست کردن لواشک انار مخصوص شب یلدا
۱.ابتدا مقداری نمک به دونه های انار زدم و به مدت ۳۰ دقیقه گذاشتم نمک به خوردشون بره بعد داخل میکسر ریختم و خوب مخلوط کردم…..
۲.بعد از صافی رد کردم تا دونه ها از آب انار جدا بشه مثل تصویر…..
۳.بعد روی حرارت گذاشتم تا قل بزنه و قوام بیاد من چون ملس دوست دارم شکر بهش اضافه کردم بعد از خنک شدن داخل سینی پلاستیک گذاشتم و مواد لواشک رو داخل سینی ریختم…..
۴.و به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت داخل آفتاب و جلوی پنکه گذاشتم تا خوب خشک بشه….. جاتون سبز مهربونا انشالله درست کنید و لذت ببرید خوشمزس
نکته :میتونید واسه ملس شدنش بجای شکر از یه نوع میوه دیگه استفاده کنید مثلا سیب، یا آلو…. و حتما باید داخل یخچال نگهداری بشه.