زندگینامه کامل پژمان جمشیدی بازیگر سینما و تلویزیون + زندگی شخصی و اینستاگرام
در این مطلب، توضیحاتی درباره پژمان جمشیدی مهمان امشب دورهمی ۶ فروردین ماه سال ۱۳۹۹ شمسی خواهیم داشت! با ما همراه باشید. پژمان جمشیدی ، بازیکن سابق فوتبال و همچنین بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر مهمان برنامه دورهمی چهارشنبه ۶ فروردین ماه سال ۱۳۹۹ شمسی با اجرا و کارگردانی مهران مدیری و به تهیه کنندگی سید مصطفی احمدی بود.
پژمان جمشیدی ، بازیکن سابق فوتبال و بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر متولد ۲۰ شهریور ماه سال ۱۳۵۶ شمسی در شهر تهران می باشد. بد نیست بدانید پژمان یک برادر بزرگ تر از خود به نام ” هومن ” متولد سال ۱۳۵۳ شمسی و یک خواهر کوچک تر از خود به نام ” مامک ” متولد سال ۱۳۶۱ شمسی دارد. پژمان در مصاحبه ای درباره ی پدر و مادر خود چنین می گوید: ” پدر و مادر من فرهنگی بودند. مادر من، معلم دبستان و پدر من نیز دبیر زیست شناسی و زمین شناسی دبیرستان بود. پدر من فوق لیسانس زمین شناسی و لیسانس تربیت بدنی بود! اینکه می گویم برای سال ۱۳۴۰ شمسی است! “
جالب است بدانید پژمان دانشجوی انصرافی مقطع لیسانس رشته ی عمران با ۱۱۰ واحد می باشد! پژمان درباره ای این انصراف چنین می گوید: ” من معماری را بیشتر دوست داشتم، اصلا هم مدرکم را نگرفتم! سال آخر مشکلاتی با دانشگاه پیدا کردم و سنوات ندادند و باید دو ترم دیگر می خواندم؛ من ۱۱۵ واحد پاس کرده بودم که دیگر دانشگاه را رها کردم! آن زمان اوج فوتبالم بود و در تیم فوتبال پرسپولیس تهران حضور داشتم.
اتفاقا یک روز رفتم پیش فائزه هاشمی رفسنجانی و او نامه ای به من داد که یک ترم دیگر بخوانم و مدرکم را بگیرم! اما من درگیر مشکلی بودم. من در عالم بچگی، درگیر بحث عشق و عاشقی شده بودم و اصلا روی آن نامه اقدامی نکردم! “
پژمان علاقه ی عجیبی به رشته ی ورزشی فوتبال دارد؛ علاقه ای که از کودکی با او همراه بوده است! وی در مصاحبه ای درباره علاقه ی خود به فوتبال چنین می گوید: ” از زمانی که دست چپ و راستم را شناختم، عاشق توپ پلاستیکی شدم و دنبال فوتبال رفتم! همیشه از من می پرسند فوتبال را از کی شروع کردم؟ اما واقعا نمی دانم! من دیپلم سنگ نوردی هم دارم، اما آنقدر عاشق فوتبال بودم که ورزش های دیگر در کنار فوتبال قرار می گرفت. “
پژمان جمشیدی در کنار فوتبال به ورزش صخره نوری نیز پرداخته است، و دیپلم این ورزش را نیز دارد.
پژمان جمشیدی و حضور در دنیای فوتبال
پژمان در مصاحبه ای در پاسخ به این سوال که از چه زمانی دانستید می توانید در ورزش فوتبال موفق باشید؟ گفت: ” اول راهنمایی بودم که یک معلم ورزش داشتیم ؛ آن زمان که مدرسه فوتبال وجود نداشت! یک روز گفت یک پوشه، یک عکس و یک برگه کپی از شناسنامه و ۱۵۰ تا تک تومانی بیاورید که به تیم آموزشگاهی بروید. همین کار را کردم و از همان جا فوتبال حرفه ای من آغاز شد.
بغل پا زدن و خیلی دیگر از تکنیک ها را در مدرسه فوتبال یاد گرفتم. از همین کار آموزشگاهی به تیم باشگاهی رفتم؛ عضو تیم نوجوانان تیم فوتبال دارایی تهران شدم و پایم به دیگر تیم ها باز شد. از همان سالی که در تیم فوتبال دارایی بازی کردم، یعنی در سال ۱۳۷۴ شمسی، به تیم ملی فوتبال نوجوانان جمهوری اسلامی ایران نیز دعوت شدم. “
آغاز فعالیت حرفه ای پژمان جمشیدی در ورزش فوتبال
پژمان جمشیدی در سال ۱۳۷۶ شمسی به تیم فوتبال جوانان باشگاه کشاورز پیوست. او در ادامه به تیم فوتبال سایپا دعوت شد! پژمان با درخشش ها و موفقیت هایی که داشت به تیم فوتبال ولفسبورگ کشور آلمان نیز دعوت شد، اما به سبب حضور در تیم فوتبال پیروزی تهران ، قید حضور در آن تیم اروپایی را زد و با قرارداد ۱۴ میلیون تومانی در سال ۱۳۷۹ شمسی وارد تیم فوتبال پرسپولیس تهران شد.
پژمان در مصاحبه ای درباره روزهای حضور خود در فوتبال چنین می گوید: ” حضور در تیم فوتبال پرسپولیس تهران فوق العاده بود! خصوصا قهرمانی ای که داشتیم. هر بازی ای که می بردیم، به خاطر هواداران کلی خوشحال می شدیم! من داوود فنایی، حامد کاویانپور و بهنام ابوالقاسم پور بیشتر با هم بودیم و هم اتاق می شدیم؛ هشت تا دربی حضور داشتم که یکی را بردیم، دو تا را باختیم و پنج تای دیگر نیز مساوی شد!
البته حضور در تیم فوتبال سایپا نیز بهترین روزهای فوتبالی ام بود؛ روزهایی که برای حضور در تیم ملی فوتبال امید و همچنین بزرگسالان جمهوری اسلامی ایران انتخاب شدم! “
پژمان جمشیدی و ماجرای جالب تعداد بازی های ملی!
پژمان در مصاحبه ای درباره تعداد بازی های ملی خود برای تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران چنین می گوید: ” من می گویم بیست و یک بازی، عادل فردوسی پور می گوید ۱۴ بازی و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران نیز می گوید ۱۹ بازی (همراه با خنده) اما خیلی هم فرق نمی کند و این تفاوت چیز عجیب و غریبی نیست. یک بازی ملی هم افتخار کردن دارد! “
لازم به بیان است پژمان تنها گل ملی خود را در مقابل تیم ملی فوتبال گرجستان به ثمر رسانده است!
پژمان جمشیدی و خداحافظی از دنیای فوتبال
پژمان در مصاحبه ای درباره ماجرای خداحافظی خود از دنیای فوتبال چنین می گوید: ” در سال ۱۳۹۰ شمسی، عطای بازی کردن در فوتبال را به لقایش بخشیدم و رفتم دو سال هم در تیم پاراگ مربیگری کردم و قهرمان جام حذفی شهر تهران هم شدیم! سپس بحث بازیگری پیش آمد و دیگر برای همیشه از فوتبال دور شدم. “
ماجرای حضور پیمان جمشیدی در عرصه بازیگری
پژمان درباره آشنایی خود با دنیای سینما و بازیگری می گوید: ” من سال ۱۳۸۱ شمسی در مراسمی با بهاره رهنما آشنا شدم؛ همیشه دوست داشتم پیمان قاسم خانی ، همسر سابق او را ببینم! چند مصاحبه از او خوانده بودم و به نظرم آدم جذابی می آمد. بهاره رهنما گفت شوهر من پرسپولیسی است و یک شب شام من را به منزل خود دعوت کرد! من و پیمان خیلی دوست شدیم، با هم به فوتبال می رفتیم و فوتبال می دیدیم! بیشتر بحث های ما آن زمان فوتبالی بود!
زمانی که فوتبال بازی می کردم، وقتی به سوپرمارکت می رفتم، فروشنده اصلا نمی گذاشت دست به هیچ چیزی بزنم و خودش همه چیز را می آورد! اما وقتی فوتبالم تمام شد، دیگر به من محل نمی گذاشت و خودم باید همه چیز را بر می داشتم! این برایم کمدی جالبی بود.
یا وقتی به بانک می رفتم، اصلا نوبت و این حرف ها نبود و سریع کارم انجام می شد! اما بعد از دوران فوتبالم، من به بانک رفتم و دو ساعت نشستم! کسی هم من را نشناخت و چک من نیز برگشت خورد! اما وقتی از بانک آمدم بیرون دو نفر آمدند و با من عکس انداختند. این ها را به پیمان قاسم خانی می گفتم که او در پاسخ گفت از این ها یک خط بنویس! طرح داستان را پیمان قاسم خانی نوشت و قرار شد عید ۱۳۹۱ شمسی آن را بسازند که متاسفانه ممکن نشد و ساخت این پروژه به سال بعد موکول شد.
جالب است بدانید پیمان قاسم خانی گفته بود فقط در صورتی فیلمنامه سریال ” پژمان ” را می نویسد که یک فوتبالیست بازی کند! از من پرسید دوست داری خودت بازی کنی؟ و من چند روز مهلت خواستم برای فکر کردن و…
پیمان قاسم خانی گفت به من اعتماد کن! و من قبول کردم. از زمانی که بازی در سریال ” پژمان ” را پذیرفتم تا شروع تصویربرداری، سه هفته طول کشید؛ بنابراین زمان کافی برای آموزش بازیگری و کمک گرفتن از کسی را نداشتم! “
پیمان جمشیدی و ادامه فعالیت در عرصه بازیگری
پژمان در سال ۱۳۹۲ شمسی در مجموعه تلویزیونی ” پژمان ” به عنوان بازیگر به ایفای نقش پرداخت! او موفق ترین فوتبالیستی است که وارد عرصه سینما، تلویزیون و تئاتر شده است. ” ساختمان پزشکان ” به کارگردانی سروش صحت ، ” دیوار به دیوار ” به کارگردانی سامان مقدم ، ” نفس ” به کارگردانی جلیل سامان و ” سال های ابری ” به کارگردانی مهدی کرم پور از مجموعه های تلویزیونی هستند که وی در آن ها حضور داشته است.
پژمان درباره سینما و حضور در عرصه ی سینما و بازیگری بر این باور است که کار سینما و بازیگری، تایم ندارد و کاری بسیار سخت است! او می گوید: ” وقتت دست خودت نیست و نمی دانی دقیقا کی کار داری و کی نداری! در حالی که در فوتبال همه چیز مشخص می باشد؛ کی مسابقه داری! کی تمرین داری! چه تایم هایی از سال باید در اردو باشی! و… وقتت دست خودت هست. “
پژمان در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر نامزد بهترین بازیگر مکمل مرد برای بازی در فیلم سینمایی ” سوء تفاهم ” به کارگردانی و نویسندگی احمدرضا معتمدی و به تهیه کنندگی جلیل شعبانی و محصول سازمان هنری رسانه ای اوج شد. این فیلم سینمایی، تلفیق ژانرهای تریلر روان شناختی، کمدی و فلسفی است، ابتدای فیلم نیز با جمله ای از ژان بودریار ، فیلسوف فرانسوی آغاز می شود.
پژمان جمشیدی چند سالی است با فیلم های کمدی پر فروش در فهرست پر فروش های سال قرار گرفته است! وی در سال ۱۳۹۸ شمسی ، پنج فیلم را در سینما داشت که در مجموع ۶۲ میلیارد و ۷۹۱ میلیون تومان فروش را رقم زد!
زندگی شخصی پژمان جمشیدی
پژمان جمشیدی تاکنون ازدواج نکرده است؛ و وی مجرد می باشد. او در مصاحبه ای درباره ازدواج چنین می گوید: ” خواهر و برادرم ازدواج کردند، ولی من من هنوز ازدواج نکردم و شرایط زندگیم این گونه پیش رفته است! ازدواج اتفاقی است که هنوز برای من رخ نداده است! به نظر من ملاک و معیار برای ازدواج تعیین کردن، کار اشتباهی است؛ مهم این است که یک نفر به دل شما بنشیند و او را دوست داشته باشی.
طبیعتا آدم هایی که با آن ها اشنا می شویم و با آن ها رفت و آمد می کنیم، از نظر شخصیتی و رفتار مورد قبول ما هستند؛ اما اینکه قلاب دل ما در کجا گیر کند، معلوم نیست. چیز دیگری که بسیار مهم است این است که بایستی حرفی برای گفتن با همسر خود داشته باشید؛ و باید به روزها و شب هایی که قرار است با همسر خود در زیر یه سقف زندگی کنید، فکر کنید! البته من خیلی دوست دارم با دختری ازدواج کنم که یک زندگی با هیجان داشته باشد! یعنی زندگی او طوری باشد که حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد. “
سریال های تلویزیونی پژمان جمشیدی
- نفس – ۱۳۹۶ شمسی
- دیوار به دیوار – ۱۳۹۶ شمسی
- سال های ابری – ۱۳۹۳ شمسی
- پژمان – ۱۳۹۲ شمسی
- ساختمان پزشکان – ۱٣٩٠ شمسی
فیلم های سینمایی پژمان جمشیدی
- ۱۳۹۸ شمسی – خط فرضی به کارگردانی فرنوش صمدی
- ۱۳۹۸ شمسی – دوزیست به کارگردانی برزو نیک نژاد
- ۱۳۹۸ شمسی – خوب، بد، جلف ۲ : ارتش سری به کارگردانی پیمان قاسم خانی
- ۱۳۹۷ شمسی – جهان با من برقص به کارگردانی سروش صحت
- ۱۳۹۷ شمسی – تگزاس ۲ به کارگردانی مسعود اطیابی
- ۱۳۹۷ شمسی – ایده اصلی به کارگردانی آزیتا موگویی
- ۱۳۹۷ شمسی – دینامیت به کارگردانی مسعود اطیابی
- ۱۳۹۷ شمسی – هزارتو به کارگردانی امیرحسین ترابی
- ۱۳۹۷ شمسی – ما همه با هم هستیم به کارگردانی کمال تبریزی
- ۱۳۹۶ شمسی – سوء تفاهم به کارگردانی احمدرضا معتمدی
- ۱۳۹۶ شمسی – تگزاس به کارگردانی مسعود اطیابی
- ۱۳۹۶ شمسی – لونه زنبور به کارگردانی برزو نیکنژاد
- ۱۳۹۵ شمسی – من دیوانه نیستم به کارگردانی علیرضا امینی
- ۱۳۹۵ شمسی – آذر به کارگردانی محمد حمزه ای
- ۱۳۹۴ شمسی – خوب، بد، جلف به کارگردانی پیمان قاسم خانی
- ۱۳۹۴ شمسی – ۵۰ کیلو آلبالو به کارگردانی مانی حقیقی
- ۱۳۹۳ شمسی – آتش بس ۲ به کارگردانی تهمینه میلانی
تئاترهای پژمان جمشیدی
- بادی که تو را خشک کرد مرا برد (علی نرگس نژاد، آذر و دی ۱۳۹۲ شمسی)
- آرسنیک و تور کهنه (حسین پارسایی، مرداد و شهریور ۱۳۹۳ شمسی)
- آرامسایش (محمد حاتمی، مهر و آبان ۱۳۹۳ شمسی)
- وقتی ما برگردیم دو پای آویزان باقی مانده ست (ابراهیم پشت کوهی، آبان و آذر ۱۳۹۳ شمسی)
- گنجفه (نوشین تبریزی، بهمن ۱۳۹۳ شمسی)
- پلیس (شایان افکاری، فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۴ شمسی)
- پپرونی برای دیکتاتور (خسرو احمدی، مرداد و شهریور ۱۳۹۴ شمسی)
- بی نوایان (سروش طاهری، فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۵ شمسی)
- نمایش خوانی «الد سیبروک» (مرتضی برزگر زاده گان، ۱۳۹۵ شمسی)
- یادم تو را فراموش (ژاله صامتی، تیر و مرداد ۱۳۹۵ شمسی)
- دو باره اون آهنگ رو بزن سم (داود بنی اردلان، تیر و مرداد ۱۳۹۵ شمسی)
- حکومت نظامی (تینو صالحی، مهر و آبان ۱۳۹۵ شمسی)
- پوست انداختن (آرش سنجابی، آبان و آذر ۱۳۹۵ شمسی)
- پپرونی برای دیکتاتور (علی احمدی، فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۶ شمسی)
- آنسوی آینه (علی سرابی، دی و بهمن ۱۳۹۶ – فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۷ شمسی)
- مادر (علی احمدی، خرداد و تیر ۱۳۹۸ شمسی)
- فرانکنشتاین (ایمان افشاریان، آذر و دی ۱۳۹۸ شمسی)، تئاتر شهر
آدرس اینستاگرام پژمان جمشیدی
https://www.instagram.com/pejmanjamshidi