سوپ مخصوص ماه رمضان همراه با دستور پخت آسان
اگر به دنبال غذایی مخصوص افطار ماه رمضان هستید سوپ مخصوص ماه رمضان بهترین گزینه برای باز کردن روزه خود است . در این مطلب چند نمونه از سوپ های مناسب افطار ماه رمضان را آورده ایم که ملاحظه خواهید کرد.
طرز تهیه چند سوپ مخصوص ماه رمضان
۱. سوپ گوجه تنوری با طعم ریحان
۲ کیلو گوجهفرنگی را بشویید و درشت خرد کنید. ۲ عدد پیاز را هم درشت خرد کنید. پیاز و گوجه را در سینی فر بچینید. ۳-۲ حبه سیر را هم با پوست روی آنها بگذارید. حالا سینی را در فر گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت حرارت دهید. بعد از این مدت سیرها را از پوست بیرون آورده و به همراه دیگر مواد در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید.
به مواد ۲ قاشق روغن زیتون و فلفل سیاه بیفزایید.یک عدد قرص عصاره را به همراه یکی دو پیمانه آبجوش به سوپ بیفزایید و بگذارید بجوشند. ۳ عدد سیبزمینی متوسط را نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
بعد از پخت همه مواد، یک مشت پر برگ ریحان تازه اضافه کنید و سوپ را با گوشتکوب برقی بهصورت پوره درآورید. اگر نمک سوپ کم بود، مقداری اضافه کنید و برای سرو هم از برگ ریحان و پنیر پارمسان رنده شده استفاده کنید.
۲. سوپ مرغ مکزیکی
در یک قابلمه ۱ عدد پیاز نگینی خردشده را با ۲ قاشق روغن حرارت دهید تا نرم شود. حالا ۳ تکه سینه مرغ را هم به آن بیفزایید. ۴۰۰ گرم گوجهفرنگی را پوره کنید و به همراه ۴-۳ قاشق رب گوجهفرنگی به مرغ اضافه کنید.
۲۰۰ گرم لوبیا چیتی، ۲۰۰ گرم لوبیا قرمز و ۲۰۰ گرم ذرت را هم به قابلمه بیفزایید و بگذارید همه مواد سوپ روی حرارت ملایم به آرامی بپزند. بعد از پخت مرغ، آن را بیرون آورده ریشریش کنید و دوباره به ظرف برگردانید. برای مزهدار کردن سوپ به مقدار دلخواه فلفل قرمز و پودر چیلی به آن بیفزایید. برای سرو میتوانید روی سوپ را با پنیر رنده شده و چیپس تردیلای خرد شده تزیین کنید.
نکته: یادتان باشد لوبیاها را چند ساعتی خیس کنید.
۳. سوپ عدس قرمز
۱ عدد پیاز درشت را نگینی ریز خرد کنید. ۲ حبه سیر را هم ریز رنده کنید. هردو را با ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون در قابلمهای مناسب تفت دهید. ۲ عدد هویج نگینی ریز خردشده، نصف قاشق تخم گشنیز پودر شده و نصف قاشق زیره به مواد بیفزایید.
بعد از اضافه کردن یکونیم پیمانه عدس قرمز، ۱ قرص عصاره مرغ یا سبزیجات را هم در ۳ پیمانه آبجوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و بگذارید سوپ روی حرارت ملایم بجوشد و خوب جا بیفتد. در مرحله آخر پخت ۴/۱ پیمانه آبلیموی تازه اضافه کنید. برای سرو روی سوپ را با پاشیدن کمی فلفل قرمز و برگ خرد شده گشنیز تزیین کنید.
۴. سوپ گوجه با پاستا
۲۰۰ گرم لوبیاسفید را چند ساعت خیس کنید. در قابلمهای ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید. ۲ حبه سیر خرد شده را در روغن تفت دهید تا بوی آن بلند شود. نصف قاشق چایخوری آویشن و ۵ پیمانه فیله گوجهفرنگی هم به مواد بیفزایید.
۳ پیمانه آب مرغ هم اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سوپ جوش بیاید. بعد لوبیاها را اضافه و حرارت را کم کنید. وقتی لوبیا نیمپز شد، ۱ پیمانه پاستای فرمی اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و برای سرو سوپ آماده را با ۳-۲ قاشق جعفری خرد شده تزیین کنید.
۵. سوپ مرغ با سیبزمینی و ذرت
۲ عدد پیاز را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و کناری بگذارید. ۴ حبه سیر را هم پوست کنده و رنده کنید. قابلمهای آماده کرده و ۲ قاشق سوپ خوری کره را در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید سپس یک عددسینه مرغ را همراه با پیاز و سیر خرد شده به مدت ۵ دقیقه در کره تفت دهید پس از آن مقدار چهار پیمانه آب و کمی نمک و زعفران و زردچوبه اضافه کنید و بگذارید بپزد.
در این فاصله یک کیلو گرم سیبزمینیها را هم پوست کنده و به صورت نگینی درشت خرد کنید. ۳۰۰ گرم ذرت را هم در قابلمه دیگری با مقداری آب بپزید.بعد از اینکه مرغ پخته شد، آن را از قابلمه بیرون آورده و با چاقوی تیز به صورت رشتههای ریز خرد کنید،
سپس دوباره به قابلمه برگردانده و سیبزمینی و ذرت پختهشده را هم به مواد بیفزایید و بگذارید سوپ حسابی جا بیفتد. البته در این مرحله کمی فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز و نمک را هم اضافه کنید.در پایان سوپ را در ظرفموردنظر بکشید.
بیشتر بخوانید :
مناسب ترین غذاهای سحری چیست؟ / لیست غذای سحر ماه رمضان