چگونه در خانه کیک هویج درست کنیم؟

کیک هویج ساده هم خوشمزه است و هم این که می توان آن را سریع آماده کرد. طرز تهیه و دستور پخت این کیک خانگی با استفاده از فر در ادامه به نقل از خراسان آمده است:

کیک هویج

مواد لازم برای کیک هویج ساده

تخم مرغ –  چهار عدد

شکر قهوه‌ای –  نصف پیمانه

شکر سفید –  نصف پیمانه

آرد –یک و نیم  پیمانه

هویج رنده شده –  ۲ پیمانه

روغن مایع –  سه‌چهارم پیمانه

بکینگ پودر –  یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین –  یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

دارچین –  یک و نیم قاشق غذاخوری

پودر هل – یک‌چهارم قاشق مرباخوری

کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج خانگی

۱-  تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر سفید و قهوه‌ای، داخل یک کاسه مخلوط کنید.

۲- چند دقیقه آن‌ها را هم بزنید تا حجیم و کرمی رنگ شود. سپس روغن مایع را بیفزایید.

۳- آرد، بکینگ پودر، ‌جوش شیرین، دارچین و هل را با هم مخلوط و الک کنید.

۴- مخلوط آرد را به مخلوط تخم‌مرغ، شکر و روغن اضافه کنید.

۵- سپس آن‌ها را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند و ترکیب ملایم و یک دستی را ایجاد کنند.

۶- هویج‌های رنده شده را به مخلوط بیفزایید. به آرامی هم بزنید تا هویج‌ و مایع به خوبی با هم مخلوط شود و مایعی غلیظ به دست آید.

۷- مایعی که قرار است درون فر قرار گیرد، باید چسبنده و غلیظ باشد تا بهترین نتیجه از پخت کیک هویج به دست آید.

۸- مواد را داخل قالب بریزید و آن را صاف کنید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید.

۹- قالب را درون فر قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد. پس از سرد شدن، آن را با خامه، کرم پنیر یا هر چیز دیگری تزیین کنید.

 

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا