بیماران مبتلا به امیکرون چه مواد غذایی می توانند بخورند ؟

با پخش شن مدل های گوناگون ویروس کرونا نامهای مختلف همراه با عوارض گوناگونی می شنویم ، امیکرون نیز از پیک های جدید کرونا می باشد ، در این مطلب از بلاگ جدول یاب خواهیم گفت که بیماران مبتلا به امیکرون چه مواد غذایی می توانند بخورند ؟ پس تا انتها با ما همراه شوید :

این روزها تعداد مبتلایان به امیکرون بسیار افزایش یافته است. اما هنگام مبتلا به امیکرون چه مواد غذایی را مصرف کنیم که بدن ما ضعیف نشود. در ادامه بهترین مواد غذایی مناسب بیماران مبتلا به امیکرون را آورده ایم.

چند هفته است که تعداد افراد مبتلا به Omicron در کشور، افزایش یافته است. واکسیناسیون بهترین راه برای کاهش علائم امیکرون است. اما Omicron افراد واکسینه شده را نیز در چنگال خود می گیرد. از طرف دیگر، اگر کسی به Omicron آلوده شود، آن را درک نمی کند. کدام غذا را باید مصرف کرد و چه چیزی را نباید مصرف کرد. در چنین شرایطی ما در اینجا به شما می گوییم که به محض مشاهده علائم امیکرون چه غذاهایی را باید مصرف کنید. بدانیم.

انواع مواد غذایی مفید برای امیکرون:

ماست :

اگر به بیماری امیکرون مبتلا هستید و بدن درد ندارید می توانید از کشک و ماست شیرین استفاده کنید. خوردن ماست به دلیل نرم و خنک بودن، احساس خوبی در گلو ایجاد می کند. همچنین سرشار از پروتئین است که به همین دلیل گرسنگی نیز کمتر می شود. اما در نظر داشته باشید که کشک باید در زمان ناهار مصرف شود.

سوپ :

یکی دیگر از وعده های غذایی آسان برای تسکین و تغذیه گلو سوپ است. سوپ حاوی مقدار زیادی الکترولیت است که مصرف آن خوب است. از طرف دیگر، اگر گرسنه تر هستید، می توانید سبزیجات را نیز به سوپ اضافه کنید. به همین دلیل بدن مواد مغذی بیشتری دریافت می کند که به مبارزه با عفونت کمک می کند.

سبزیجات برگ دار :

اگر به Omicron Variant مبتلا هستید، باید سبزیجات برگدار بخورید. در اینجا می تواند برای شما مفید باشد. برای این کار می توانید اسفناج، خردل، کلم، گل کلم، سبزیجات شنبلیله مصرف کنید. با مصرف آنها، بدن شما عناصر غذایی زیادی را دریافت می کند که می تواند به شما در مبارزه با عفونت Omicron کمک کند. جدای از این، با مصرف آن ایمنی شما نیز تقویت می شود.

* اگر می خواهید از Omicron اجتناب کنید، کشمش و خرما بخورید، سیستم ایمنی شما قوی خواهد شد.

خوردن مواد مغذی برای مبتلایان امیکرون

پروتئین ها :

تخم مرغ، کشک، شیر، شیر سویا، پنیر، مرغ، ماهی، کلوچه و حبوبات کامل.

ویتامین C :

مواد غذایی سرشار ازویتامین C مانند: آملا، لیموترش، پرتقال، گواوا و غیره.

مواد حاوی روی :

نخود، بادام هندی، تخم مرغ، اسفناج، عدس، شیر.

چربی های امگا ۳ :

گردو، ماهی چرب، دانه کتان، دانه چیا، آجیل کاج.

آب :

روزانه ۲ تا ۳ لیتر آب مصرف کنید تا خود را در حالت هیدراته نگه دارید.

میوه ها و سبزیجات رنگارنگ و فصلی :

میوه ها و سبزیجات رنگارنگ و فصلی نه تنها آنتی اکسیدان ها را اضافه می کنند، بلکه ویتامین ها و مواد معدنی زیادی را نیز به بدن اضافه می کنند که برای ایمنی قوی لازم است.

یک پزشک متخصص می گوید: «کووید-۱۹ عفونتی است که در آن طعم و اشتها تحت تأثیر قرار می گیرد. بنابراین، فرد همچنین باید غذاهای خاصی را در مقادیر کم مصرف کند که اشتها را غلغلک می دهد و مقداری طعم مانند کریسپی یا سرخ کرده برنج می دهد. اما اگر فردی دارای حرکات شل یا گلودرد است، غذاهای سرخ شده، نوشابه ها، مواد غذایی فرآوری شده و شیرینی های سنگین مطلقاً ممنوع هستند.

او می گوید که گزینه ی کامل غذای سالم – دال عدس، قیمه، کشک، سوپ گشنیز با لیموترش. برنج پالاک، باکری مخلوط دانه، سیر سبز تازه تفت داده شده با قیمه و نمک، قند پخته و برشته با نمک و فلفل، سوپ چغندر هویج.

خوب بخورید تا احساس خوبی داشته باشید، با یک متخصص تغذیه خبره صحبت کنید اگر احساس می کنید برای برنامه ریزی و تهیه وعده های غذایی سالم و مغذی برای عزیزانتان که تحت درمان برای COVID19 هستند یا کسانی که به تازگی بهبود یافته اند به کمک نیاز دارید.

خوردن مواد مغذی توسط بیماران مبتلا به امیکرون

خوردن غذاهای غنی از مرکبات و نوشیدن آب پرتقال برای ویتامین C ممکن است به عنوان یک تقویت کننده طبیعی ایمنی به نظر برسد که هنگام بیماری باید به آن دست پیدا کنید، اما دکتر باب می گوید در مورد داشتن امیکرون، خوردن آن ها برای شما راضی کننده نخواهد بود.

دکتر تغذیه می گوید: “غذاهایی که از مرکبات تشکیل شده اند و غذاهایی که کمی ترش هستند، قورت دادن آنها بسیار دشوار خواهد بود.” همه اینها با نوع Omicron است – با گلودرد شدید.

قورت دادن برخی از این غذاها دشوار خواهد بود، بنابراین به همین دلیل است که من پیشنهاد می کنم با غذاهای نرم مانند ماست و سایر پروبیوتیک ها به آرامی شروع کنید.”

در صورت مبتلا شدن به امیکرون حتما از پزشک خود برای مصرف مواد غذایی سوال کنید.

 

 

 

 

بیشتر بخوانید :

از کرونای امیکرون چه می دانید؟

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا