کدام خوراکی ها بهترین غذای مغز ماست؟ | غذاهای تقویت حافظه + فیلم

مصرف آواکادو، چغندر، جو دوسر، بلوبری ، کلم بروکلی ، روغن نارگیل، شکلات تلخ، روغن روزماری ، زرچوبه ،حجم بالایی از ویتامین‌های گروه B، فیبر، پتاسیم، روی و ویتامین E به افزایش تمرکز و کارایی مغز کمک  می کند.

زردچوبه به دلیل خصوصیات آنتی اکسیدانی قوی خود یکی از موثرترین مواد در جلوگیری از سرطانی‌شدن سلول‌های بدن است. این گیاه همچنین موجب افزایش ترشح انسولین و کاهش قند خون در بیماران دیابتی می‌شود. کارآزمایی‌های بالینی زیادی در ارتباط با فواید مصرف روزمره زردچوبه انجام شده‌ است.

 

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا