طرز تهیه باسلوق هندوانه ای خوشمزه مناسب شب یلدا
شب بلند یلدا و تنوع تنقلاتش ، هندوانه ، انار و باسلوق و آجیل . برای تهیه یک باسلوق خوشمزه و زیبا به شکل هندوانه می توانیم کمکتان کنیم ، پس طرز تهیه باسلوق هندوانه ای با رنگ و طعم خوشمزه را بخوانید :
باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه، ملایر و اراکه و باسلوق هندوانه ای یکی از شیرینی ها یا بهتر بگم تنقلاتیه که بیشتر در شب یلدا مورد توجه قرار میی گیره. انواع باسلوق خیلی خوشمزه هستن و طرز تهیه شون هم خیلی راحته.
مواد لازم باسلوق هندوانه ای :
نشاسته گل ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
کره ۲۰ گرم
پودر نارگیل مقدار لازم
طرز تهیه باسلوق هندوانه ای :
ابتدا باید نشاسته رو داخل ظرفی بریزین و با آب مخلوط کنین به صورتی که کاملا در آب حل بشه
بعد مایه رو به ظرف تفلون انتقال بدین
حالا شکر و گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا رو ی شعله ملایم یه شعله پخش کن بذارین و قابلمه رو روش بذارین حتما از شعله پخش کن استفاده کنین.
مایه رو هم بزنید این کار تقریبا ۱ الی ۱/۵ ساعت زمان میبره و اگه مثل من کمر درد مزمن ندارین حتما شخصا خودتون انجام بدین! بعد از ۲۰ دقیقه لخته های رو میبینین که ایجاد شده نگران نباشین با پشت قاشق چوبی اونا رو دیواره قابلمه له کنین و به هم زدن ادامه بدین تا یکدست شه.
بعد از طی این مدت باید مایه باسلوق خمیری شکل بشه و از کف قابلمه جدا شه !
و در همین لحظه کره رو بهش اضافه و از روی حرارت برمیداریم
ازاین به بعدشو باید سرعت عمل داشته باشین پس از قبل وسایلتونو آماده کنین!
خمیر رو به ۳ قسمت نا مساوی تقسیم کنین و خمیر ها رو رنگ کنین تیکه بزرگه قرمز یه کم کوچیکتر سبز و کوچیک سفید باقی بمونه!
روی میز کارتون یه فویل پهن کنین و روشو حسابی پودر نارگیل پاشی کنین خساست به خرج ندینا چون اگه پودر نار گیل کم باشه خمیر به فویل میچسبه و وامصیبتا
دستاتون حسابی چرب کنین و وردنه رو هم همینطور و خمیر سبز رو باز کنین
خمیر سفید رو جداگانه باز کنین و روی سبز قرارش بدین
خمیر قرمز رو به صورت استوانه در بیارین و وسط خمیر سفید قرار بدین
باسلوق رو به کمک فویل لوله کنین و حسابی ببندین و توی یخچال یه ۴-۵ ساعتی بذارین تا هم خودتون و هم باسلوقه استراحت کنه
بعد ازین مدت فویل رو باز کنین و یاسلوق رو برش بزنین.
چاقوی برش و دستاتونم باید چرب باشه وگرنه داستانه چسبیدن تکرار میشه!
بعد دایره ها رو از وسط ببرین تا شکل قاچ هندونه بشه.
برای دونه هاشم میتونین از دونه های نی شیر یا رنگ خوراکی یا شکلات ذوب شده استفاده کنین.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک لبوی شب یلدا با فر و بدون فر همراه با نکات کلیدی آن
طرز تهیه کوکی هندوانه ای شب یلدا با رویال آیسینگ به روش ساده